SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 1 Eylül 2025 #71 Yeyil dedi: Tek kullanacağım yeni aldım. Ama Turkcell alacaksna odadakilerle al yüksek GB pahalı. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Akçakoca'da tek yurt gözüküyor: https://www.kykyurtlar.com/duzce-akcakoca-da-kyk-devlet-erkek-ogrenci-kyk-yurtlari-yurdu/ Fotoğraflarda da 3 kişilik oda gözüküyor aslında. Bir de tuvalat banyosu hakkında bir bilginiz var mı? Ortak alanmı yoksa odalara özel mi?
Yeyil dedi: Tek kullanacağım yeni aldım. Ama Turkcell alacaksna odadakilerle al yüksek GB pahalı. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Akçakoca'da tek yurt gözüküyor: https://www.kykyurtlar.com/duzce-akcakoca-da-kyk-devlet-erkek-ogrenci-kyk-yurtlari-yurdu/ Fotoğraflarda da 3 kişilik oda gözüküyor aslında. Bir de tuvalat banyosu hakkında bir bilginiz var mı? Ortak alanmı yoksa odalara özel mi?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Eylül 2025 #72 Benim şahsi görüşümü soruyorsanız okunmaz.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.032 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #73 SytxPng dedi: Anladım, teşekkürler. Akçakoca'da tek yurt gözüküyor: https://www.kykyurtlar.com/duzce-akcakoca-da-kyk-devlet-erkek-ogrenci-kyk-yurtlari-yurdu/ Fotoğraflarda da 3 kişilik oda gözüküyor aslında. Bir de tuvalat banyosu hakkında bir bilginiz var mı? Ortak alanmı yoksa odalara özel mi? Genişletmek için tıkla... Bu eski hali şu an tadilatta 6 kişilik oluyor. Tuvalet ve banyo odalara özel.
SytxPng dedi: Anladım, teşekkürler. Akçakoca'da tek yurt gözüküyor: https://www.kykyurtlar.com/duzce-akcakoca-da-kyk-devlet-erkek-ogrenci-kyk-yurtlari-yurdu/ Fotoğraflarda da 3 kişilik oda gözüküyor aslında. Bir de tuvalat banyosu hakkında bir bilginiz var mı? Ortak alanmı yoksa odalara özel mi? Genişletmek için tıkla... Bu eski hali şu an tadilatta 6 kişilik oluyor. Tuvalet ve banyo odalara özel.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 7 Eylül 2025 #74 Yeyil dedi: Bu eski hali şu an tadilatta 6 kişilik oluyor. Tuvalet ve banyo odalara özel. Genişletmek için tıkla... Peki yurtta Türk Telekom mobil veri çekiyor mu hocam rahatlıkla? Oyun oynatır mı?
Yeyil dedi: Bu eski hali şu an tadilatta 6 kişilik oluyor. Tuvalet ve banyo odalara özel. Genişletmek için tıkla... Peki yurtta Türk Telekom mobil veri çekiyor mu hocam rahatlıkla? Oyun oynatır mı?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.032 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #75 SytxPng dedi: Peki yurtta Türk Telekom mobil veri çekiyor mu hocam rahatlıkla? Oyun oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Çektiğini söylüyorlar. Ona güvenerek magnet çıkardım bende olmazsa iptal edeceğim.
SytxPng dedi: Peki yurtta Türk Telekom mobil veri çekiyor mu hocam rahatlıkla? Oyun oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Çektiğini söylüyorlar. Ona güvenerek magnet çıkardım bende olmazsa iptal edeceğim.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 7 Eylül 2025 #76 Yeyil dedi: Çektiğini söylüyorlar. Ona güvenerek magnet çıkardım bende olmazsa iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... Eski yurdunuzda nasıldı hocam?
Yeyil dedi: Çektiğini söylüyorlar. Ona güvenerek magnet çıkardım bende olmazsa iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... Eski yurdunuzda nasıldı hocam?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.032 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #77 SytxPng dedi: Eski yurdunuzda nasıldı hocam? Genişletmek için tıkla... Orada Turkcell ve Türk Telekom iyi Vodafone çöptü. SytxPng dedi: Peki yurtta Türk Telekom mobil veri çekiyor mu hocam rahatlıkla? Oyun oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Magnet 50mbps ile çalışıyor. Odalar 5 kişi. Son düzenleme: 19 Eylül 2025
SytxPng dedi: Eski yurdunuzda nasıldı hocam? Genişletmek için tıkla... Orada Turkcell ve Türk Telekom iyi Vodafone çöptü. SytxPng dedi: Peki yurtta Türk Telekom mobil veri çekiyor mu hocam rahatlıkla? Oyun oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Magnet 50mbps ile çalışıyor. Odalar 5 kişi.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 22 Eylül 2025 #78 Yeyil dedi: Magnet 50mbps ile çalışıyor. Odalar 5 kişi. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptığınız için teşekkürler hocam. 5 kişi magnet alsak kullanabilirmiyiz rahatça hocam?
Yeyil dedi: Magnet 50mbps ile çalışıyor. Odalar 5 kişi. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptığınız için teşekkürler hocam. 5 kişi magnet alsak kullanabilirmiyiz rahatça hocam?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.032 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #79 SytxPng dedi: Güncelleme yaptığınız için teşekkürler hocam. 5 kişi magnet alsak kullanabilir miyiz rahatça hocam? Genişletmek için tıkla... Kota yeterse kullanırsın gibi. Ben aynı anda 2 cihaza bağlanıyorum sorun olmuyor.
SytxPng dedi: Güncelleme yaptığınız için teşekkürler hocam. 5 kişi magnet alsak kullanabilir miyiz rahatça hocam? Genişletmek için tıkla... Kota yeterse kullanırsın gibi. Ben aynı anda 2 cihaza bağlanıyorum sorun olmuyor.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 23 Eylül 2025 #80 Yeyil dedi: Kota yeterse kullanırsın gibi. Ben aynı anda 2 cihaza bağlanıyorum sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam düşünüyoruz alalım mı almayalım mı diye. Hocam üniversitenin interneti yurttan çekiyor sınırsız ve bedava mı? Ayrıca Steam, Xbox falan açılmıyor. VPN kullanmak yasak mı, siz kullandınızmı hiç?
Yeyil dedi: Kota yeterse kullanırsın gibi. Ben aynı anda 2 cihaza bağlanıyorum sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam düşünüyoruz alalım mı almayalım mı diye. Hocam üniversitenin interneti yurttan çekiyor sınırsız ve bedava mı? Ayrıca Steam, Xbox falan açılmıyor. VPN kullanmak yasak mı, siz kullandınızmı hiç?