Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.911 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #81 SytxPng dedi: Tamamdır hocam düşünüyoruz alalım mı almayalım mı diye. Hocam üniversitenin interneti yurttan çekiyor sınırsız ve bedava mı? Ayrıca Steam, Xbox falan açılmıyor. VPN kullanmak yasak mı, siz kullandınızmı hiç? Genişletmek için tıkla... Üniversite interneti biraz çekiyor ama zayıf. VPN kullaniyoruz oyun falan yüklüyor guncelliyoruz genelde üniversitesinin interneti ile.
SytxPng dedi: Tamamdır hocam düşünüyoruz alalım mı almayalım mı diye. Hocam üniversitenin interneti yurttan çekiyor sınırsız ve bedava mı? Ayrıca Steam, Xbox falan açılmıyor. VPN kullanmak yasak mı, siz kullandınızmı hiç? Genişletmek için tıkla... Üniversite interneti biraz çekiyor ama zayıf. VPN kullaniyoruz oyun falan yüklüyor guncelliyoruz genelde üniversitesinin interneti ile.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 23 Eylül 2025 #82 Yeyil dedi: Üniversite interneti biraz çekiyor ama zayıf. VPN kullaniyoruz oyun falan yüklüyor guncelliyoruz genelde üniversitesinin interneti ile. Genişletmek için tıkla... Hangi vpn hocam?
Yeyil dedi: Üniversite interneti biraz çekiyor ama zayıf. VPN kullaniyoruz oyun falan yüklüyor guncelliyoruz genelde üniversitesinin interneti ile. Genişletmek için tıkla... Hangi vpn hocam?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.911 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #83 SytxPng dedi: Hangi VPN hocam? Genişletmek için tıkla... WARP kullanıyoruz biz.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 23 Eylül 2025 #84 Yeyil dedi: WARP kullanıyoruz biz. Genişletmek için tıkla... Denemek amaçlı bir açtım hocam ama bağlanıyorda kalıyor neden. Bağlanamadı dedi. Son düzenleme: 23 Eylül 2025
Yeyil dedi: WARP kullanıyoruz biz. Genişletmek için tıkla... Denemek amaçlı bir açtım hocam ama bağlanıyorda kalıyor neden. Bağlanamadı dedi.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.911 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #85 SytxPng dedi: Denemek amaçlı bir açtım hocam ama bağlanıyorda kalıyor neden. Bağlanamadı dedi. Genişletmek için tıkla... Ben eski versiyonunu kullandığım için olabilir. Veya internet güçlü çekmiyordu yeterince. Olmadı planet VPN falan deneyebilirsin.
SytxPng dedi: Denemek amaçlı bir açtım hocam ama bağlanıyorda kalıyor neden. Bağlanamadı dedi. Genişletmek için tıkla... Ben eski versiyonunu kullandığım için olabilir. Veya internet güçlü çekmiyordu yeterince. Olmadı planet VPN falan deneyebilirsin.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 25 Eylül 2025 #86 Yeyil dedi: Ben eski versiyonunu kullandığım için olabilir. Veya internet güçlü çekmiyordu yeterince. Olmadı planet VPN falan deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam eduroam kullanılır mı? @Yeyil hocam oyunlarda ping durumları nasıl türk telekom magnet ile? Son düzenleme: 29 Eylül 2025
Yeyil dedi: Ben eski versiyonunu kullandığım için olabilir. Veya internet güçlü çekmiyordu yeterince. Olmadı planet VPN falan deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam eduroam kullanılır mı? @Yeyil hocam oyunlarda ping durumları nasıl türk telekom magnet ile?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.911 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #87 SytxPng dedi: Hocam eduroam kullanılır mı? @Yeyil hocam oyunlarda ping durumları nasıl Türk Telekom magnet ile? Genişletmek için tıkla... Valorant LoL 30-40 ping. CS 2 Fortnite 70-90
SytxPng dedi: Hocam eduroam kullanılır mı? @Yeyil hocam oyunlarda ping durumları nasıl Türk Telekom magnet ile? Genişletmek için tıkla... Valorant LoL 30-40 ping. CS 2 Fortnite 70-90
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 29 Eylül 2025 #88 Yeyil dedi: Valorant LoL 30-40 ping. CS 2 Fortnite 70-90 Genişletmek için tıkla... Sabit pingmi hocam? Yoksa arada yükseliyor mu?
Yeyil dedi: Valorant LoL 30-40 ping. CS 2 Fortnite 70-90 Genişletmek için tıkla... Sabit pingmi hocam? Yoksa arada yükseliyor mu?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.911 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #89 SytxPng dedi: Sabit pingmi hocam? Yoksa arada yükseliyor mu? Genişletmek için tıkla... Nadiren yükseliyor. 2. haftada 1 kere yaşadım hatta hızı İstanbul'da çektiğinden falan yüksek burada.
SytxPng dedi: Sabit pingmi hocam? Yoksa arada yükseliyor mu? Genişletmek için tıkla... Nadiren yükseliyor. 2. haftada 1 kere yaşadım hatta hızı İstanbul'da çektiğinden falan yüksek burada.