Düzce Üniversitesi okunur mu?

744158

Femtopat
İyi akşamlar herkese sizce bu üniversitede okunulur mu, tavsiye eder misiniz? YBS düşünüyorum ama Düzce Üniversitesi ile ilgili çok bilgili değilim.

Eğer şehirden beklentiniz yoksa okunur. Okuyan tanıdıklarım bölümün eğitim kalitesinden memnun.

YBS iyi bir bölüm olduğu için okunur, ancak üniversite ve şehir hakkında bir bilgim yok deneyimleyen biri yazarsa daha iyi olur.

Düzce Üniversitesi akçakoca fakültesindeyim. Ilk 6 ay hazırlıktaydım merkez kampüsteydim merkes kampüsü çok güzel. Yurtlar konusunda tamamen şansa bağlı 4 yurt 4 sınıfa ayrılıyor. En alt sınıf olarak avni akyol var. Hem okula uzak hem odalar 10 kişilik masa falan yok. Orta sınıf yurt ise hafız Hasan şen. Yurt olarak güzel ama konum olarak kötü. Orta üst seviyede ise izzet begovic yurdu var. Odalar genelde 4 kisilik ve guzeller. En ust seviye diyebilecegimiz yurt ise cahit zarifoğlu okulun dibinde ve çok iyi bir yurt. Kampüsü güzel Sakarya Üniversitesi'nin küçük hali gibi. YBS bölümüde okuyan oda arkadaşım vardı ilk dönem çok memnundu.

Düzce Üniversitesi akçakoca fakültesindeyim. Ilk 6 ay hazırlıktaydım merkez kampüsteydim merkes kampüsü çok güzel. Yurtlar konusunda tamamen şansa bağlı 4 yurt 4 sınıfa ayrılıyor. En alt sınıf olarak avni akyol var. Hem okula uzak hem odalar 10 kişilik masa falan yok. Orta sınıf yurt ise hafız Hasan şen. Yurt olarak güzel ama konum olarak kötü. Orta üst seviyede ise izzet begovic yurdu var. Odalar genelde 4 kisilik ve guzeller. En ust seviye diyebilecegimiz yurt ise cahit zarifoğlu okulun dibinde ve çok iyi bir yurt. Kampüsü güzel Sakarya Üniversitesi'nin küçük hali gibi. YBS bölümüde okuyan oda arkadaşım vardı ilk dönem çok memnundu.

Konuyu hortlatıyorum ama bu sene Düzce YBS seçmeyi düşünüyorum. KYK yurt sıkıntısı var mı acaba çıkmamasından korkuyorum.

Konuyu hortlatıyorum ama bu sene Düzce YBS seçmeyi düşünüyorum. KYK yurt sıkıntısı var mı acaba çıkmamasından korkuyorum.

Çıkmayacağını düşünmüyorum. Cahit zarifoğlu, izzet begovic veya hafız Hasan çıkmazsa çıkan yurt pek iyi değil ama.

Akçakocadaki erkek yurdu nasıldır hocam fikriniz var mı?

Orada kalıyorum zaten. Bu sene kız yurdunun b bloğuna taşınıyoruz. Seneye gelirseniz orada olacaksınız bizimle. Eski yurt odalarımız çok kötüydü ama özellikle alt katlar. İş hanından devşirme olduğu için odalar daracıktı. Yeni dönemden itibaren 1 yıllık kız yurdunda kalacağız sonra kendi yurdumuza geçeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı