Düzce Üniversitesi okunur mu?

Dersler %100 İngilizce değil mi?

Spesifik hukuk dersleri ve Türk dili hariç hepsi İngilizce. Sanırım sizde aynı bölümdesiniz sorduğunuza göre. Hazırlıkta öğrendikleriniz hiçbir işe yaramayacak. Bölümle alakalı İngilizce terimleri ezberleyin bölümün başlamasına kısa bir süre kala terimlere bir göz gezdirin hocalar soracak çünkü.

Spesifik hukuk dersleri ve Türk dili hariç hepsi İngilizce. Sanırım sizde aynı bölümdesiniz sorduğunuza göre. Hazırlıkta öğrendikleriniz hiçbir işe yaramayacak. Bölümle alakalı İngilizce terimleri ezberleyin bölümün başlamasına kısa bir süre kala terimlere bir göz gezdirin hocalar soracak çünkü.
Evet hazırlıktayım şuan haftaya finale gireceğim ve yurdumdan nakil aldıracağım Akçakoca kykya. Hocaların tutumları eğitim kaliteleri nasıl peki? Çok fazla sorum vardı kusura bakmayın hocam :))

Evet hazırlıktayım şu an haftaya finale gireceğim ve yurdumdan nakil aldıracağım akçakoca KYK'ya. Hocaların tutumları eğitim kaliteleri nasıl peki? Çok fazla sorum vardı kusura bakmayın hocam :))

Sıkıntı yok sorabilirsiniz. Ben geldiğimde öğretecek biri yoktu forumda kendim öğrenmek zorunda kaldım. Hocalar bu tarz bir üniversiteye göre aşırı donanımlı. İyi geçinirseniz hepsi çok sıcakkanlı ve sevecenler. Dersleri incelediyseniz bazı hocalar zaten hazırlık kampüsünden geliyor Ahmet hoca gibi. Bizim bölümün neredeyse hepsi iyi üniversitelerden mezun olmuş yurt dışında eğitim görmüş donanımlı hocalar.

Sıkıntı yok sorabilirsiniz. Ben geldiğimde öğretecek biri yoktu forumda kendim öğrenmek zorunda kaldım. Hocalar bu tarz bir üniversiteye göre aşırı donanımlı. İyi geçinirseniz hepsi çok sıcakkanlı ve sevecenler. Dersleri incelediyseniz bazı hocalar zaten hazırlık kampüsünden geliyor Ahmet hoca gibi. Bizim bölümün neredeyse hepsi iyi üniversitelerden mezun olmuş yurt dışında eğitim görmüş donanımlı hocalar.
Ahmet hocayı tanıyorum grammar derslerimize giriyordu. Hocaların donanımlı olması cidden önemli. Sınıflar kaç kişilik ortalama hocam peki ?

Ahmet hocayı tanıyorum grammar derslerimize giriyordu. Hocaların donanımlı olması cidden önemli. Sınıflar kaç kişilik ortalama hocam peki?

İngilizce siyasetin en büyük sorunu bu olabilir. Bir sene hariç her sene 9 en fazla 10 kişi oluyorsunuz. Hazırlıktan kalıyor büyük çoğunluğu ve bölümü bırakıyorlar veya gelenler o kadar ağır İngilizcenin şokundan Türkçeye geçiyorlar. Ekstradan inkilap tarihini de full+full İngilizce görüyorsunuz. Ahmet hoca bildiğimiz Ahmet hoca değil bu arada. Hazırlık binasında dediğim hoca ama Almanca derslerine bakıyor.

İngilizce siyasetin en büyük sorunu bu olabilir. Bir sene hariç her sene 9 en fazla 10 kişi oluyorsunuz. Hazırlıktan kalıyor büyük çoğunluğu ve bölümü bırakıyorlar veya gelenler o kadar ağır İngilizcenin şokundan Türkçeye geçiyorlar. Ekstradan inkilap tarihini de full+full İngilizce görüyorsunuz. Ahmet hoca bildiğimiz Ahmet hoca değil bu arada. Hazırlık binasında dediğim hoca ama Almanca derslerine bakıyor.
O zaman tanımıyorum. Hazırlıktayken sınıfımdan 4 kişi zor geldiği için bıraktı. 9-10 kişi olması + bi nevi sanırım. Siz kaçıncı sınıfsınız hocam ?

O zaman tanımıyorum. Hazırlıktayken sınıfımdan 4 kişi zor geldiği için bıraktı. 9-10 kişi olması + bir nevi sanırım. Siz kaçıncı sınıfsınız hocam?

Ben hazırlığı ara dönemde geçtim düzensiz öğrenciyim 2. sınıftayım. Hazırlık zor gelen zaten bölümü hiç yapamayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı