Düzce Üniversitesi YBS yazılım ağırlıklı mı?

Merhaba. Bazı büyük şirketler sadece Mühendislik alıyor derken alakasız alanlardaki Mühendislik (Örnek: Jeoloji Mühendisliği) bölümü mezunları da Eşit Ağırlık veya Sözel bölüm mezunlarına göre bilişim sektöründe daha mı avantajlı oluyor?
İlgili alanlarda mühendislik gereklidir.
İlgili alanlarda lisans derecesi veya üstü gerekmektedir.
İlgili alanlarda yeterli bilgiye sahip ve en az önlisans derecesi gerekmektedir.

Genelde ilanlar bu şekilde oluyor bazıları üniversite bile aramıyor zaten.
Umarım açılayıcı olmuştur.

İlgili alanlarda mühendislik gereklidir.
İlgili alanlarda lisans derecesi veya üstü gerekmektedir.
İlgili alanlarda yeterli bilgiye sahip ve en az ön lisans derecesi gerekmektedir.

Genelde ilanlar bu şekilde oluyor bazıları üniversite bile aramıyor zaten.
Umarım açılayıcı olmuştur.

Peki hocam bankalarda vs çalışmak istediğim zaman YBS mezunu olmam büyük bir sorun çıkartır mı? (siber güvenlik alanı için soruyorum.)

@bilinmiyor9

Peki hocam bankalarda vs çalışmak istediğim zaman YBS mezunu olmam büyük bir sorun çıkartır mı? (siber güvenlik alanı için soruyorum.)

@bilinmiyor9
Birkaç banka iş ilanında sadece ilgili mühendislikler gerektiğini okudum ama eğer güzel bir iş statünüz olursa sizi seçebilirler. Eğer gerektiğince iyi bir bilginiz varsa çoğu şeyi önemsemeyebiliyorlar. Banka gibi yerler zaten tecrübe konusunda en az 5 yıl istiyor direkt giremezsin öyle yerlere.

Haa bende mezun ilk senem şu an 200k yaptım hedefim İstanbul çevresi almaktı ama şu an zorlayarak Düzce yazacağım belki çıkar sen ne yapmıştın.

196k yaptım bende.

Haa bende mezun ilk senem şu an 200k yaptım hedefim İstanbul çevresi almaktı ama şu an zorlayarak Düzce yazacağım belki çıkar sen ne yapmıştın.

Hayırlı bakalım kanka ya inşallah gelir istediğin yer gönlünce olsun.

Aynı yapmışız neredeyse bir de hocam işletme düşündünüz mü bu sıralamayla çoğu yeri alıyoruz size yazılır mı?

Yani düşündüm aslında ama daha çok iktisat tarafını düşündüm, işletme ve iktisat da üniversitenin rolü bence önemli İstanbul gibi yerlerde okumak gerek ve dolu mezun veriyor bir farkımız olacaksa iyi üniversiteden mezun olarak farkımız olsun.

Aynı yapmışız neredeyse bir de hocam işletme düşündünüz mü bu sıralamayla çoğu yeri alıyoruz size yazılır mı?

Bence EA en iyi bölüm YBS diyebilirim ya ondan sonra da iktisat gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı