Düzelt butonuna basınca yazı gidiyor

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 661

arcaq

Hectopat
Makaleler
7
Yer
9 Realms
Arkadaşlar düzelt butonuna bastım 1 saattir yazdığım şey gitti.
Şimdi o butona asla basamam, bir çözümü var mı?

Sayfanın bir şekilde yenilenmesine neden olmuş olmayasınız. Ayrıca çok yetersiz bilgi vermişsiniz. Mobilde mi yazdınız, ne yazdınız, konu mu açıyordunuz yoksa mesaj mı atıyordunuz... Ayrıntı verin lütfen, yönetim'in ilgilenebilmesi için.

Hocam yazı değil de resimler gidiyor. Bence bu sorunu düzeltebilirsiniz.

Ne yazdınız ki? Yazıyı bilmeden bir şey söylemek zor. Geri bildirim gönderin bu tür durumlarda.

Yardım isteyecektim MSI MAG Forge 100M ile bilgi öğrenmek istiyordum.

Yazdığım şey bu hatırladığım kadarıyla;
MSI MAG Forge 100M kasa almayı düşünüyorum ama anakartım RGB desteklemiyor.
Kasanın içinde RGB kontrolcü bulunuyor mu?
Başka sorular sormuştum ama hatırlamıyorum.

Sayfanın bir şekilde yenilenmesine neden olmuş olmayasınız. Ayrıca çok yetersiz bilgi vermişsiniz. Mobilde mi yazdınız, ne yazdınız, konu mu açıyordunuz yoksa mesaj mı atıyordunuz... Ayrıntı verin lütfen, Yönetim'in ilgilenebilmesi için.

Bilgisayardan yazdım, bir konu açacaktım. Sonra resimi koyup düzelte basınca tüm yazdıklarım gitti.

Hocam bu sefer resimler gözükmüyor ama.

Zaten amacı bu: Resimleri göstermemek. Dediğim gibi, resimleri daha iyi konumlandırmak ve düzenleme esnasında yazıyı kaplamasını engellemek için var.

Bilgisayardan yazdım, bir konu açacaktım. Sonra resimi koyup düzelte basınca tüm yazdıklarım gitti.

Çok ilginç bir durum, daha önce başıma gelmedi ya da gelen de duymadık. Sayfa bir şekilde yenilenmiş olabilir mi? Ya da başka bir tuşa basmış olabilir misiniz?

Bilgisayarda mı yaşadınız sorunu?

Zaten amacı bu: Resimleri göstermemek. Dediğim gibi, resimleri daha iyi konumlandırmak ve düzenleme esnasında yazıyı kaplamasını engellemek için var.

Çok ilginç bir durum, daha önce başıma gelmedi ya da gelen de duymadık. Sayfa bir şekilde yenilenmiş olabilir mi? Ya da başka bir tuşa basmış olabilir misiniz?

Bilgisayarda mı yaşadınız sorunu?

Evet ilk defa yaşadım, sayfa yenilenmemişti.
Bilgisayardan giriyorum foruma.
Mobile kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı