Çözüldü Düzenlenemez metinlerde yanıp sönen imleç

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

348606

Hectopat
Merhaba bay ve bayanlar. Bir şey yazarken kaldığımız yerde bir şey yanıp söner. Ancak o sorun bende yazamadığım kısımlarda da var. Video atsam daha iyi olur. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1612426560146.png

F7 ile şu ayarı kapatman lazım.

Hocam konu dışı olacak ama görev çubuğundaki programların simgelerini nasıl ortaladınız? Birisi rehber yazısı hazırlamıştı sanırım, ama bulamadım. Özür dilerim konu dışına çıktığım için 🙂 .
Merhaba bay ve bayanlar. Bir şey yazarken kaldığımız yerde bir şey yanıp söner. Ancak o sorun bende yazamadığım kısımlarda da var. Video atsam daha iyi olur. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya F7 ya da Prt Src tuşu ile düzeliyor olması lazımdı.
Hocam konu dışı olacak ama görev çubuğundaki programların simgelerini nasıl ortaladınız? Birisi rehber yazısı hazırlamıştı sanırım, ama bulamadım. Özür dilerim konu dışına çıktığım için 🙂 .
@hadwiger hocamın rehberiydi bulursam atarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı