Düzenlenmiş Windows 10 indirilmiyor

Bu hocamın yaptığı ISO dosyasını indirecektim. Fakat linkler kırık mı bendemi sorun var anlayamadım. Drive URL sini kopyalayıp açınca hata veriyor. Yardımcı olur musunuz? @OgnitorenKs

Son düzenleme:
Bu hocamın yaptığı ISO dosyasını indirecektim. Fakat linkler kırık mı bendemi sorun var anlayamadım. Drive URL sini kopyalayıp açınca hata veriyor. Yardımcı olur musunuz? @OgnitorenKs
Hocam çalışmayı sildim. Ondan dolayı indiremiyorsunuz. Ben artık Sosyal üzerinde paylaşım yapmayacağım. Yeni çalışmalarımı blogspot üzerinden yapacağım. Şu an paylaştığım bir sistem yok. Yakın zaman içinde güncel bir sistem yeniden sunacağım.

Hocam çalışmayı sildim. Ondan dolayı indiremiyorsunuz. Ben artık Sosyal üzerinde paylaşım yapmayacağım. Yeni çalışmalarımı blogspot üzerinden yapacağım. Şu an paylaştığım bir sistem yok. Yakın zaman içinde güncel bir sistem yeniden sunacağım.
Teşekkürler hocam. Sizin çalışmanizi zevkle kullanmak isterim.

Hocam çalışmayı sildim. Ondan dolayı indiremiyorsunuz. Ben artık sosyal üzerinde paylaşım yapmayacağım. Yeni çalışmalarımı blogspot üzerinden yapacağım. Şu an paylaştığım bir sistem yok. Yakın zaman içinde güncel bir sistem yeniden sunacağım.

Hayırlı olsun hocam.

Hocam birde tabiki siz bilirsiniz ama açtığınız konularda blog'unuzun linkini koyabilirsiniz. Böylece konuya gelip indiremeyen insanlar sayenizde indirmiş olurlar blog sayfanızdan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı