[Düzenlenmiş] Windows 10 Pro x64 21H2 Performance Edition

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam düzenlediğiniz Windows 10 21H2'den sizin düzenlediğiniz Windows 11'e direkt olarak güncelleyemez miyim? Bir önceki sürümde böyle bir imkan vardı da.
Hocam ben bugüne kadar yalnızca temiz kurulum yaptım. Windows 11 böyle bir imkan sunuyorsa yapılabilir. Dediğim gibi bu tarz özellikleri silmiyorum. Ancak güncelleme yapmaktansa temiz kurulum daha iyi olmaz mı? Windows 11'i sanal işletim sistemi ile multiboot olarak deneyin.
@OgnitorenKs mümkünse ikisi de olur.
Paylaşacağım ancak indirilen dosyaları temizlemiyor. Bu haliyle paylaşacağım bu konu da çözüm bulursam. Toolbox linklerini yenileyeceğim. Toolbox son kontrollerini yapıyorum.

Hocam ben bugüne kadar yalnızca temiz kurulum yaptım. Windows 11 böyle bir imkan sunuyorsa yapılabilir. Dediğim gibi bu tarz özellikleri silmiyorum. Ancak güncelleme yapmaktansa temiz kurulum daha iyi olmaz mı? Windows 11'i sanal işletim sistemi ile multiboot olarak deneyin.

Paylaşacağım ancak indirilen dosyaları temizlemiyor. Bu haliyle paylaşacağım bu konu da çözüm bulursam. Toolbox linklerini yenileyeceğim. Toolbox son kontrollerini yapıyorum.
Bu güne yetişirse efsane olur hocam kolay gelsin size teşekkürler.

Bu güne yetişirse efsane olur hocam kolay gelsin size teşekkürler.
Bugün 12 gibi toolboxları paylaşacağım. 11'in toolbox sorunsuz, 10'un toolbox'ında daha düzeltme yapmadım ama onu da paylaşacağım.
Tam düzenlenmiş halini yarın paylaşacağım. "Windows 11 Lite sistem nasıl hazırlanır?"
"Windows 11 lite hazır sistem."
"Setup alanıyla ilgili bypass boot.wim dosyası ve hazırlanışı + farklı bir yöntem."
Toolbox'ı da harici olarak paylaşacağım.

Bugün 12 gibi toolboxları paylaşacağım. 11'in toolbox sorunsuz, 10'un toolbox'ında daha düzeltme yapmadım ama onu da paylaşacağım.
Tam düzenlenmiş halini yarın paylaşacağım. "Windows 11 Lite sistem nasıl hazırlanır?"
"Windows 11 lite hazır sistem."
"Setup alanıyla ilgili bypass boot.wim dosyası ve hazırlanışı + farklı bir yöntem."
Hocam paylaştığınızda konuya beni etiketler misiniz?

"Windows 11 Lite hazır sistem."
"Setup alanıyla ilgili bypass boot. Wim dosyası ve hazırlanışı + farklı bir yöntem."

Hocam ISO'yu ne zaman paylaşacaksınız peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ISO'yu ne zaman paylaşacaksınız peki?
Birazdan toolboxları, yarın da Windows 11 ile ilgili her şeyi.
@PhoenixTech , @Spydea , @murathak198555
Windows 11 ile ilgili herşey yarın tamamlanacak.

Windows11.Setup.Düzenleme > Rehber: NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme . Zip içindeki Program Files klasörünün içinde setup alanı toolbox bulunmaktadır.
Windows11.Toolbox > Klasörü masaüstü veya C diskine atın. İçindeki .bat dosyasının kısayolunu alarak kullanabilirsiniz.
Windows11."boot.wim" dosyası > ISO flasha yazdıktan sonra veya öncesinde boot.wim dosyasını değiştirerek. Toolbox'lu setup'u ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Birazdan toolboxları, yarın da Windows 11 ile ilgili her şeyi.
@PhoenixTech , @Spydea , @murathak198555
Windows 11 ile ilgili herşey yarın tamamlanacak.

Windows11.Setup.Düzenleme > Rehber: NTLite ile Windows 10 Setup Düzenleme . Zip içindeki Program Files klasörünün içinde setup alanı toolbox bulunmaktadır.
Windows11.Toolbox > Klasörü masaüstü veya C diskine atın. İçindeki .bat dosyasının kısayolunu alarak kullanabilirsiniz.
Windows11."boot.wim" dosyası > ISO flasha yazdıktan sonra veya öncesinde boot.wim dosyasını değiştirerek. Toolbox'lu setup'u ekleyebilirsiniz.
Bekliyoruz hocam :). Windows 11'de Valorant açılmıyor ama LoL'de de durumlar aynı ise üzücü bir deneyim olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı