[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• 1639252630801.png
    43,2 KB · Görüntüleme: 36
Toolbox üzerinden sistem onarma seçeniğini kullanmayı deneyin hocam.
Ayrıca aşağıdaki komutu çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatın.
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control" /v "SvcHostSplitThresholdInKB" /t REG_DWORD /d 0x00380000 /f[/CODE]

Yine olmadı ya da ben bir şeyleri yanlış yapıyorum.
Yaptım abi sorun düzeldi

Son düzenleme:
Hocam sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü yazarsanız çok müteşekkir olurum.

Sizin son adımda.

Bu adımı yapıp bilgisayarı kapatıp açıp çözüm 4'ü yaptım.

@OgnitorenKs Hocam, selam. PC'mde TPM yok, Windows 11 kuracagim ancak dolayisiyla Valorant oynayamayacagim. Sadece Valorant ve Discord kurmak icin dual boot yapmayi planliyorum. Cikardiginiz ilk surumu mu yoksa 2. surumu mu kurmaliyim, dedigim gibi tek amacim Valorant. Olabildigince az yer kaplamasi benim icin onemli, 240 GB SSD'ye 2 OS kurunca tokezlemesin zavalli.

Hocam ilk versiyonda daha fazla bileşen çıkarıldı. İkinci versiyonda daha az bileşen çıkarıldı. Amaç yalnızca Valorant oynamak ise v1'i kurun. Ancak v1'de Windows + W gibi ekran alıntısı aracı kısayolları çalışmaz.

Dual boot yapacaksanız önerim VHD disk ile yapmanızdan yanadır. Bu konudaki en detaylı makalelerden birini hazırladım dilerseniz önce onu okuyabilirsiniz.
[Rehber] VHD Disk ile Multiboot Kurulum

Tesekkurler hocam, Valorant diskte 17-18 GB yer kapliyormus sanirim. Discord ve Valorant'a gelecek guncellemelerle beraber 20-25 GB yer ayirmayi dusunuyorum. Ilk versiyon diske kuruldugunda sistem tam olarak kac GB alan kapliyor bilgilendirir misiniz?

12GB civarında oluyor. Depolama yetersiz gelirse CompactOS uygulayabilirsiniz. Toolbox üzerinden katılımsız olarak bunu yapabilirsiniz. Sistem dosyalarını sıkıştırarak 3 - 4 GB'lık alan kazanmanızı sağlar. Toolbox açtıktan sonra Windows 10 - 11 Edit bölümünde CompactOS bölümüne ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…