[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

DISM++ bilen yok mu acaba yedek alıyorum Görev Yöneticisi açtığım zaman disk dolu diyor bende.
Açtığım zaman sıkıntılı DISM ++ ya @OgnitorenKs

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    825,8 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
DISM++ bilen yok mu acaba yedek alıyorum Görev Yöneticisi açtığım zaman disk dolu diyor bende.
Açtığım zaman sıkıntılı DISM ++ ya @OgnitorenKs
Sorduğunuz sorunun konumla alakası yok daha önce de belirttiğim gibi konuyla alakası olmayan sorular için yeni konu açmanızı söylemiştim. Yazılım bana ait değil. Herşey Türkçe zaten, engel olacak unsurları daha önce belirttim. Yedek alamıyorsanız yapabileceğim bir şey yok.

Dostum format esnasında şifre kaldırıcı gibi bir şey gördüm, denemedim ama bu şifre kaldırıcı misafir oturumu açılmış bilgisayarın yönetici şifresini kaldırır mı?
İs yerindeki bilgisayarda misafir kullanıcı olarak oturum açılmış, yönetici olmak için kullanıcı ve adı ve şifre gerekiyor da.

Windows sistem şifreleri kaldırıp değiştirebiliyor. Farklı bir yöntem uygulanmadıysa işe yarayacaktır.

Merhaba bu sürüm eski cihazlarda çalışır mı? Çalışırsa performansı iyi olur mu?

Sistemi kurabilirsiniz. Kurduktan sonra;
Bu bilgisayar'a sağ tıklayın > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Performans (Ayarlar) > bölümü aşağıdaki gibi yapın. İşlemcinizi animasyon efektleri boş yere yormasın.
HDD durumuna göre sistem akıcılığı değişecektir. Örneğin; 5600 RPM ve 500 GB üstü HDD'ye sahipseniz akıcılık hantal gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…