[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

@OgnitorenKs resimleri tek tek forma nasıl paylaşacağım yardımcı olsan bana.
@OgnitorenKs resimleri paylaşmayı bilmiyorum tek tek gerçekten.
Bios ekranında telefonla fotoları çekip. Bilgisayara aktarın. Yeni konu açın sorunu anlatın. Altta görsel yükle bölümüne basıp görselleri ekleyin.

Hocam elimde usb yok ne yapacagım?

@OgnitorenKs hocam görseldeki ayarı nasıl açabilirim
Hocam gizlilik bölümü ayarlarını Ntlite ile kaldırdığım için tamamen silinmiş olabilir. Yeniden açabilir mi diye gün içinde kontrollerimi yapacağım.
@OgnitorenKs hocam görseldeki ayarı nasıl açabilirim
Aşağıdaki komutu uyguladıktan sonra PC yeniden başlatın. PC açıldıktan sonra ayarlardan SS attığınız bölüme gelip ayarı aktifleştiriniz.

[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\InputPersonalization" /v "AllowInputPersonalization" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE]

Son düzenleme:
Hocam selamlar sistemi yükledim ama bilgisayar çok geç açılıyor 2 dakika civarı hızlı başlatmayı nasıl açabilirim ayarlardan kaldırılmış?

Birde konum ayarını nasıl aktif edebilirim

Hocam selamlar sistemi yükledim ama bilgisayar çok geç açılıyor 2 dakika civarı hızlı başlatmayı nasıl açabilirim ayarlardan kaldırılmış?

Birde konum ayarını nasıl aktif edebilirim
Hızlı başlatmayı açmak için aşağıdaki komutu uygulayın ve ayarlardan aktif hale getirin.
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]
powercfg /hibernate on
[/CODE]
Konum açmak için;
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device\System" /v "AllowLocation" /t REG_DWORD /d 1 /f
sc config NaturalAuthentication start= demand
net start NaturalAuthentication
sc config lfsvc start= demand
net start lfsvc
[/CODE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…