[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Merhabalar.

Projeksiyona görüntüyü aktaramıyorum. Acaba servis mi kapalı? Nasıl açabilirim?
*Kapatılan servislerden, "akış deneyimini aç" dedim ama işe yaramadı.

Merhabalar.

Akış deneyimi internet ortamındaki cihazlar içindir hocam. Projeksiyon cihazını VGA kablosu üzerinden mi aktarmaya çalışıyorsunuz.
Hocam güncel sürümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Güncel sistemde 3 aşağı 5 yukarı bu sürümdeki gibi olacak. Önemli değişiklikleri toolbox üzerinde yaptım. Bazı programları kaldırıp yeni programlar ekledim. Windows düzenlemesine yardımcı olacak bir bölüm ekledim. Sistemlere indirmeli ve indirilmiş halde katılımsız program eklemeyi çok basit bir hale getirdim. Çok yenilik var hocam. Çalışmalarım devam ediyor.

Son düzenleme:
Hocam çok eski sistemler için de uygun yapsanız olur mu?

Hocam çok eski sistemler için de uygun yapsanız olur mu?
Hocam bu sürümleri hazırlamadaki amacım düşük sistemlerde akıcı deneyim yakalamak. Bu sefer yine çok servis kapatacağım. Ancak daha fazla seçenek ekleyerek kapatılan hizmetleri toolbox üzerinden açmaya imkan tanıyacağım.

Hocam ancak media player i kapatmasanız olur mu? Biliyorsunuz digerleri çok kasıyor

Merhabalar.

İnternet ortamında görüntü aktarmaya çalışıyorsanız. Uzak masaüstü hizmetlerini de açmayı deneyin.
Hocam ancak media player i kapatmasanız olur mu? Biliyorsunuz digerleri çok kasıyor
Hocam media player neden kullandığınızı sorabilir miyim? Toolbox'a yeniden açabilmeniz için ekleme yapabilirim.

Hocam lazım oluyor bazı dosyalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…