[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam.

MSI B460-A Pro.
RTX 2060.
i5-10400F

Bilgisayarda kullanılır mı? Yoksa normal sürüm mü indirmeliyim?

Hocam.

MSI B460-A Pro.
RTX 2060.
i5-10400F

Bilgisayarda kullanılır mı? Yoksa normal sürüm mü indirmeliyim?
Hocam kullandığınız bilgisayara ne yükleseniz kaldırır . Sistemi kurabilirsiniz telemetry, defender tarzı Microsoft saçmalıklarından kurtulmak için sunduğum sistem ilaç gibidir.

Merhaba tekrar. "Mini hdmi to hdmi" kablo ile projektöre bağlıyorum ama görüntüyü alamadım bir türlü. Asus tp200s notebook kullanıyorum. Teşekkürler.
Dönüştürücüden kaynaklanan bir sorun yüzünden görüntü aktaramıyor olabilirsiniz.
Windows + P tuşlarına basın açılan ekrandan "Yinele" seçin. Bu şekilde düzelmezse kabloda sorun olabilir.
@OgnitorenKs hocam ntlite sürümü çıkaracak mısınız acaba?
Hocam NTLite sürümü derken ne kastettiğinizi anlamadım.

Hocam windows 10 ntlite sürümü çıkaracak mısınız yani?

Hocam windows 10 ntlite sürümü çıkaracak mısınız yani?
Hocam, tüm sürümleri NTLite üzerinden düzenleyip paylaşıyorum. Yeni sürüm için diyorsanız. Toolbox'la testlerim bittikten sonra Toolbox v1.3 ile birlikte Win10 ve Win11 lite sistemleri v3 olarak ayrı bir konuda sunacağım. 6 adet sürümü düzenleyip, yüklemek biraz zahmetli oluyor. Tarih vermek istemiyorum, çünkü bazen terslikler çıkabiliyor.

Merhaba,
Üreticinin sitesinden driver kurulumlarını yapınca sorun düzeldi. (Görüntü driver hariç. Win10 driver daha güncel görünüyor). Daha önce sadece windows driver ile sorun olmuyordu halbuki. Emekleriniz için teşekkür ederim. Projektörden görüntü alıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…