[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Merhaba @OgnitorenKs, güncellemenin ardından Windows Defender tekrardan yüklendi, dediğiniz gibi toolbox üstünden güncelleme ardından seçeneğini çalıştırdım yeniden başlattım fakat bu Defender hala açık duruyor, bununla ilgili bir yardımcı olabilir misiniz? Yani güncellemenin ardından Defender'dan başka şeyler de açılmış olabilir mi?

Kullandığınız Toolbox sürümünü yazar mısınız? Güncelleme sonrası Telemetri, defender gibi hizmetler yeniden yükleniyor. Ayrıca bu bölümü çalıştırırken yüklü bir antivirüs uygulaması var ise devre dışı bırakınız. İşlemden sonra yeniden açın. Çünkü defender'ı silme işlemi yapıyoruz ve antivirüsler bu işlemi tehlikeli bulup engelleyebiliyor.

En son sürüm olmalı (1.5v), gönderinizden indirdim 27 Aralık tarihinde güncellenmiş olan sürüm idi. Antivirüsü kapatıp tekrar denedim, silinmedi.

Son düzenleme:
En son sürüm olmalı (1.5v), gönderinizden indirdim 27 Aralık tarihinde güncellenmiş olan sürüm idi. Antivirüsü kapatıp tekrar denedim, silinmedi.
Hocam komutlarda hata yok ancak PowerRun yazılımı silindiyse yetki alınamadığı için silemiyor olabilir. Aşağıdan Toolbox.Update.bat dosyasını indirin ve yönetici olarak çalıştırın. Toolbox'ın v1.6 sürümünü yayınladım. Yeni sürümde de silinmezse C:\OgnitorenKs.Toolbox klasörü içerisinde yer alan Logs dosyasını upload edip linkini paylaşın.
OgnitorenKs Toolbox Katılımsız Yükleyici
v1.6 sürümünde menü geri dönüşünde ana menü de oluşan hata giderildi. Hatasız sürümü indirmek için toolbox'ı güncelleyiniz.

Son düzenleme:
Hocam yazıcı paylaşım sıkıntısı bunda var mı acaba varsa nasıl düzeltiriz...

Hocam yazıcı paylaşım sıkıntısı bunda var mı acaba varsa nasıl düzeltiriz...
Bileşenleri kaldırdığım için sorun yaşama ihtimaliniz var. V3 sürümde bu sorunları düzelteceğim. Bu sorunla ilgili deneme yapmadığim için net bir cevap veremiyorum.

sistemi yükledim masaüstü resmini değiştim ama bir süre sonra resmi kaldırıp masaüstü siyah kalıyor bunu neden yapar

sistemi yükledim masaüstü resmini değiştim ama bir süre sonra resmi kaldırıp masaüstü siyah kalıyor bunu neden yapar
Daha önce karşılaşmadım ancak çözüm için aşağıdaki komutları .bat dosyası içine yapıştırıp çalıştırın. Daha sonra arka plan resmini yeniden ayarlayın.

[CODE title=".bat dosyası içine kaydedin ve çalıştırın."]
echo off
cls
DEL /F /Q /A "C:\Users\OgnitorenKs\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\TranscodedWallpaper" > NUL 2>&1
DEL /F /Q /A C:\Users\OgnitorenKs\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\CachedFiles\* > NUL 2>&1
exit
[/CODE]
V3 ne zaman gelir ki hocam?
Aslında hazırlamıştım hocam toolbox yüzünden yayınlamaktan vazgeçtim. Şu an tüm dikkatim toolbox'ın üzerinde sorunsuz bir kullanım için büyük bir çalışma yapıyorum. Bu ay içinde yayınlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…