[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hangi Windows sürümünü kurmamızı tavsiye edersiniz? Bende Windows 10 Pro lisansı var da Pro mu kurmalıyım sizce?
Ek olarak Windows Defender'ın falan kapatılması Valorant da sorun yaratır mı?

Peki defender'ı tekrar aktifleştirme gibi bir durum söz konusu mu? Aktifleştirdik diyelim fps bakımından çok birşey fark eder mi?
Defender geri yükleme durumu mümkün değildir. Güncelleştirme sonrası regedit kayıtlarıyla yeniden düzenlemesi gerekmektedir. Şu an için öyle bir çalışmam yok. Ancak sizin için Valorant test edeceğim. Sorun olup olmadığına birazdan bakacağım.

Çok teşekkür ederim iso şuanda iniyor eğer sorun yoksa kuruluma geçecegim.
Test edebildiniz mi hocam? @OgnitorenKs

Son düzenleme:
Hocam sorunsuz oyuna girdim. Herhangi bir sıkıntı yok.
Tamamdır teşekkürler.
Hocam sorunsuz bir şekilde kurulum sağladım teşekkür ederim toolbox üzerinden programları da kurdum lakin aklımda bir soru var. Windows Update üzerinden güncelleştirme yaptığımız zaman ayarlarda herhangi bir şekilde sıfırlama falan olmaz değil mi yaptıgınız düzenlemelerden bahsediyorum.
Ek olarak fare üzerinde bir hassasiyet ayar değişimi mevcut mu normalde windows'un varsayılan ayarlarında kullanırdım isonuzu kurunca biraz yavaş gibi geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…