[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam bılgsayar vista dönemnden kalma ve herhang bir bios işlemı yapmadım.Ama bakıp sıze öyle dönüş yapacagım.

Sıkıntı yok hocam rica ederim, ek olarak bence Regedit'in varsayılan ayarlarını Toolbox'a yükleyip oradan dilediğimiz zaman varsayılan'a döndürmemiz etkili ve faydalı olur diye düşünüyorum siz bilirsiniz tabii ki.

Tüm kayıtları elimde var. Bu tarz bir kaç istek aldım hocam. İlerleyen sürümlerde getirmeyi düşünüyorum.

Hocam benim deneme yaptığım laptopta Vista döneminden kalma. Windows 11 bile yükledim buna

Hocam denedim hata verdi yine ve ayrıca bu sefer kurulumda mavi ekran bile verdi sanırım windows 7 de kalacagım. hocam birde windows 7 sp1 yüklü degil ondan olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 38
Hocam bu arada regedit ayarlarını varsayılan'a döndürmek için ne yapacağız? Sizin düzenlemeler haricinde olan bizim degiştirdigimiz reg ayarlarından bahsediyorum bu arada.

Hocam bu arada regedit ayarlarını varsayılan'a döndürmek için ne yapacağız? Sizin düzenlemeler haricinde olan bizim degiştirdigimiz reg ayarlarından bahsediyorum bu arada.
Hocam o şekil bir düzenleme yapmam mümkün değil. Benim bahsettiğim düzenleme belli ayarları kapsıyor. Tümünde bir reg kaydını getirmek sıkıntılı bir iş hocam. Onun için sistem imajı almak daha mantıklı. Herhangi bir sıkıntı da imaja dönersiniz. Onun için toolbox haricinde yaptığınız regedit değişikliklerinden önce değişim yapacağınız bölümlerin regedit yedeğini mutlaka alın.

Hocam mikrofon ayarları yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum yukarıdaki çözümleri yapıyorum ama maalesef işe yaramıyor. Gyazo

Hocam mikrofon ayarları yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum yukarıdaki çözümleri yapıyorum ama maalesef işe yaramıyor. Gyazo
Hocam o problem Svchost üzerinde yaptığımız düzenlemeden kaynaklanıyor. Çözümünü birazdan atıyorum.
@JudiciaLL
Aşağıdaki komut ile Svchost ayarını varsayılan hale getirin ve PC yeniden başlatın.
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control" /v "SvcHostSplitThresholdInKB" /t REG_DWORD /d 0x00380000 /f
[/CODE]
Yukarıdaki komuttan sonra düzelmezse aşağıdaki adımları takip edin hocam.
Çözüm 1;
Başlat menüsüne sağ tıklayın > ayarlar > gizlilik > mikrofon > uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin > kapalı ise açık yapın > alt bölümde uygulamalar ve izin durumları olur kapalı olan durumlarda sizi engelleyen bir durum olup olmadığını kontrol edin. Var ise açık duruma getirin.
Çözüm 2;
Başlat menüsüne sağ tıklayın > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > sorun gider > ek sorun gidericiler > ses kaydetme > sorun gidericiyi çalıştır'a basın.
Çözüm 3;
Denetin masası > donanım ve ses > ses > kayıt bölümünden mikrofonunuza sağ tıklayın > varsayılan iletişim aygıtı olarak ayarlayın seçin.
Çözüm 4;
Yüklü Driver'ı silin. Ses Driver'ını yeniden indirin. İndirdiğiniz ses driver kurulum dosyası üzerine sağ tıklayın > özellikler > uyumluluk > bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu: Kutucuğunu seçili yapıp Windows 7 veya Windows 8 seçin > tamam tıklayın ve sonra yükleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…