[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam bilgisayar açıldığında Edge tarayıcısı otomatik açılıyor. Başlangıç dizininde ve Görev Yöneticisi dizininde de görülmüyor. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NlaSvc\Parameters\Internet\EnableActiveProbing burada ki değer de sıfır ne yapmamız lazım otomatik açılmaması için?

Hocam Hibit Uninstaller kurun > Sol üst bölümden > Tools (Araçlar) > Startup Manager (Başlangıç Yöneticisi) > bölümünde Edge ile ilgili bölüm var ise kutusunu boş yapın.

Maalesef görünmüyor.
Bu bölümlerde Edge için bilgi yok ise açılmaması gerekirdi. Sorun ile ilgili araştırma yapacağım hocam.
@53973
Aşağıdaki komutun içeriği;
  • Bir güncelleme veya yeniden başlatma sonrasında cihazımın kurulumunu otomatik olarak bitirmek için Oturum açma bilgilerimi kullan
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]
reg add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v "RestartApps" /t REG_DWORD /d 0 /f
[/CODE]

Komutu uyguladıktan sonra reset atın hocam.

Son düzenleme:
Düzeldi hocam ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Sistemi yükledim ve iyi ki yükledim. Çok iyi olmuş, ellerine sağlık.
Windows Update kısmını açtığımda sürücü güncellemeleri otomatik olarak yapılıyor ve ben bunu istemiyorum. Çünkü yüklemeye çalıştığı sürücülerden birisi ekran kartımın sürücüsü ve benim ekran kartım sorunlu. Bunu nasıl kapatabilirim? @OgnitorenKs

Son düzenleme:
Driver güncelleştirmelerini yalnızca kurulu olmayan driverları kuracak şekilde düzenlemiştim. Tamamen kapatmak için;
Aşağıdaki komutu uygulayın sonra PC'yi yeniden başlatın hocam.
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]
reg add "HKLM\SYSTEM\Policies\Microsoft\Windows\DriverSearching" /v "SearchOrderConfig" /t REG_DWORD /d 3 /f
[/CODE]

Olmadı fakat eğer güncellemeler benim iznim dışında yüklenmiyorsa benim için bir sıkıntı olmaz. Güncellemeler manuel olarak mı indiriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…