[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Sistem gerçekten efsane bir şekilde çalışıyor.
Rica ederim hocam. Sistemde oluşacabilecek her türlü sorun da yazabilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olurum. Bu tarz geri bildirimler yapacağım eklemeleri ve değişiklikleri yönlendiriyor. Ayrıca toolbox'ı sürekli geliştiriyorum. Konu sonunda güncel sürümü indirip kullanırsanız. Daha fazla özellikten faydalanabilirsiniz.

Olması gerekeni yapmışsınız hocam. Sorun yok.

Hocam ben bütün hepsını yaptım ama nedense oyunlarda FPS düşmesi kasma vs yaşıyorum.
Mesla CS:GO'da 80 FPS alırken 60'a düşüyor.
Osuda 340 FPS'ten 230'lara.

Son düzenleme:
Hocam ben bütün hepsını yaptım ama nedense oyunlarda FPS düşmesi kasma vs yaşıyorum.
Driverların güncel versiyonunu kurun.
Hocam MSI Afterburner ile PC donanım değerlerini takip edin.
GPU, CPU, RAM kullanım, sıcaklık değerlerini açın.
Donanımsal bir darboğaz olabilir. Sistem özelliklerinizi ve oynadığınız oyunu yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Toolbox üzerinden Sistem hakkında bölümü ile donanım bilgisini öğrenebilirsiniz. O ekranda SS alıp buraya yükleyiniz.

Hocam Windows 11 ile ilgili çalışmalarınız ne durumdadır?

Atıyorum hocam 1 dk sürücüleri 2 saat once guncelledım. Takıp edemıyorum ama denerım.

Osu da artık acılmamaya başladı. Anı çokmeler.
Atıyorum hocam 1 dk sürücüleri 2 saat once guncelledım. Takıp edemıyorum ama denerım.

Osu 400 MB yerken 4 GB yiyior. Wht.

Hocam içinde Xbox var mı? Ve ISO'yu nereden kuracağım.

Son düzenleme:
Hocam içinde Xbox var mı? Ve ISO'yu nereden kuracağım.
Var hocam.
İndirmek için;
https://drive.google.com/file/d/1s2Ja87tqMrqrQ-h_YjzjjndjkA7g_Q9Z/view?usp=sharing

Eki Görüntüle 1263343

Osu 400 MB yerken 4 GB yiyior. Wht.
Hocam oyun içi değerleri almaya çalışın. Osu oyunu hakkında bilgim yok. PC reset atıp yeniden deneyin.

Son düzenleme:
Optimizer, Shutup10, Destroy Windows 10 gibi programları kullanırsam sizin yaptığınız ayarlar gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…