[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

@OgnitorenKs hocam elinize sağlık güzel olmuş lakin yeni klasör olan bölümde neden bit işlem resmi yok çünkü prnt screen alıyorum masaüstünde yeni bit işlem resmi yapamadığım için aldığım prnt screni bir yere yapıştırıp düzenleyemiyorum.

Hocam o bölümü sildim ancak eklemeniz için reg kaydı paylaşacağım. Düzenlemek için arama çubuğuna mspaint yazın "CTRL + V" yaparak yapıştırın. Kayıt alabilirsiniz.
Bitmap geri getir.reg
Bu reg kaydını indirip çalıştırın geri gelecektir hocam.

Son düzenleme:
Merhaba, kurulum yaparken %70e gelince kurulum ekranı kapanıyor. Bir türlü çözemedim. Pc açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Windows Search'ı nasıl açabilirim? Ayırca kapalı derken görev çubuğunda mı yok yoksa komple mi kaldırıldı?

Windows Search'ı nasıl açabilirim? Ayırca kapalı derken görev çubuğunda mı yok yoksa komple mi kaldırıldı?
Görev çubuğundaki Windows search duruyor. İndeksleme servisi kapatıldı. İndeksleme servisini açmadan arama yapabilirsiniz. Ama farklı sebeplerden ötürü açmak istiyorsanız. Arama çubuğuna hizmetler yazıp Enter tuşuna basın. Orada Windows Search başlatın ve otomatik yapın.

Yada;
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]sc config WSearch start= auto
net start WSearch[/CODE]
Bu sayfada olan linkteki sürüm ayrıca şu an kurulum ekrarınada erişemiyorum. Windows açılışındaki beyaz obje dönüp duruyor ama kurulum sayfası gelmiyor
Hocam sayfada sunduğum ISO'da 3 tane sistem bulunmaktadır. Bunlardan Pro / Home / Home Single Language hangisini kurdunuz? Setup ekranına mı ulaşamadınız yoksa setup ekranına geldiniz kurulumun belli bir bölümünde mi hata aldınız? İlk resetten sonra mı bu Windows açılışında bahsettiğiniz hatayı alıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…