[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam onlarda benim yaptığım gibi Windows'un telemetri hizmetlerini kapatıyorlar. Kullanabilirsiniz, sorun oluşmaz.

Hocam ben sanırım sistemi bozdum. Bozmak derken arkada uygulama açık değilken 1.1 GB yerine 1.6 GB RAM kullanıyor artık. Şu ana kadar yaptığım tüm şeyleri geri almak için bir seçeneğim var mı?

@OgnitorenKs ustam nasılsın benim anlamadığım konu yardımcı olur musun Windows 10 içinde yapabilir miyiz okudum anlayamadım ama detaylı bahsetsen.
1.https://www.tnctr.com/topic/764751-oem-klas%C3%B6r%C3%BC-ve-autounattendxml-olu%C5%9Fturma-rehber/
2.https://dellwindowsreinstallationguide.com/the-oem-folder/
Windows 10 içinde yapabilir miyiz rica etsem.
@OgnitorenKs ustam Windows 10 dil paketleri nerede acaba Pro'da bulamadımda.

Son düzenleme:
Hocam ben sanırım sistemi bozdum. Bozmak derken arkada uygulama açık değilken 1.1 GB yerine 1.6 GB RAM kullanıyor artık. Şu ana kadar yaptığım tüm şeyleri geri almak için bir seçeneğim var mı?
Hocam sisteme bir şeyler yükledikçe o değer yükselir normaldir. Maalesef ayarları geri almanın bir yolu yok. Ram kullanımı düşürmek için MemReduct yazılımını kullanabilirsiniz.
Release v.3.3.5 · henrypp/memreduct

Dil paketleri System32 içinde bulabilirsin. Yüklemek için soruyorsan Windows ayarlarına bakın. Sorunuz konu ile alakasız, yeni konu açın.

Var hocam.
İndirmek için;
https://drive.google.com/file/d/1s2Ja87tqMrqrQ-h_YjzjjndjkA7g_Q9Z/view?usp=sharing

Hocam oyun içi değerleri almaya çalışın. Osu oyunu hakkında bilgim yok. PC reset atıp yeniden deneyin.

Oyun içi değerli alabilirsem atayım hocam kusura bakmayın geç yazdım*

@OgnitorenKs ustam System32 klasör içerisine gireceğim hangi klasör.
Yeni konu açın, etiketleyin. Sorunun konuyla alakası yok. Mesaj bölümünü işgal etmeyin.
Oyun içi değerli alabilirsem atayım hocam kusura bakmayın geç yazdım*
Sorun yok hocam, çok detaylı rehberi bulunmaktadır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1263763

Hocam bu osu içi değerleri:

CS:GO'yu daha yüklemedım.

Not: 398 gosterdiğine bakmayın hocam. 200'lerde dolaşıyor.

Dosya Ekleri

• 1641588536568.png
    126,1 KB · Görüntüleme: 32
Eki Görüntüle 1263763

Hocam bu osu içi değerleri:

CS:GO'yu daha yüklemedım.

Not: 398 gosterdiğine bakmayın hocam. 200'lerde dolaşıyor.
Hocam CPU1 değerini açmışsınız. Yalnızca CPU değerini seçerseniz daha iyi anlaşılır. Ancak dikkatimi çeken şey kullanım değerleri düşük olmasına rağmen donanım bana biraz fazla sıcak gibi geldi.

Önceki sisteminizde FPS değerleriniz daha mı yüksekti hocam?

300-350 arası bir FPS alıyordum. Windows 8.1 kulanıyordum tabii.

CS:GO'da 50-80 FPS arası. Şu an kaç bılmıyorum.

CPU değerini bulamadım hocam.

Termal macunu yenilemedım ondandır. Ekran kartını bayağı yenıledım ama sıcaklıkta değişen bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…