[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam yenisini nasıl indirebilirim?

Var hocam.
İndirmek için;
https://drive.google.com/file/d/1s2Ja87tqMrqrQ-h_YjzjjndjkA7g_Q9Z/view?usp=sharing

Hocam oyun içi değerleri almaya çalışın. Osu oyunu hakkında bilgim yok. PC reset atıp yeniden deneyin.

Hocam sizden bir de ricam var benim ekran kartım Windows 8 için son sürücü desteği vardı bu Windows 10 da ona uygun bir şey yapabilme şansınız var mı?

Hocam sizden bir de ricam var benim ekran kartım Windows 8 için son sürücü desteği vardı bu Windows 10 da ona uygun bir şey yapabilme şansınız var mı?
Hocam eski sürüm driverları yüklemeden önce uyumluluk ayarında eski sisteme göre ayarladıktan sonra kurulum sağlayın. Bunun haricinde yapılacak farklı bir ayar bulunmamaktadır.
Evet hocam.

Hocam eski sürüm driverları yüklemeden önce uyumluluk ayarında eski sisteme göre ayarladıktan sonra kurulum sağlayın. Bunun haricinde yapılacak farklı bir ayar bulunmamaktadır.

Evet hocam.

Eyvallah hocam siz bu sporu yapıyorsunuz <3

Evet hocam.

Hocam yani Windows 8imi seçeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…