[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Sistem ile birlikte kurulu olan ISLC yazılımının ayarları yapılmış bir şekilde mi?
Evet hocam sistemdeki Ram miktarını bulup yarı değerini ISLC yazılımına yazıyor. Boş alan yarısını geçtiğinde temizliyor. Ancak sistem açıldığında açılması için C:\ISLC içerisinde bir defa manuel başlatın ve ayarları kontrol edin.
Hocam hayır benim bilgisayarım masaüstü Ethernet ile bağlanıyor o yüzden öylesine durmasın diye silmek istiyorum.
Hocam o bölümü kaldırmak için OgnitorenKs.Toolbox.bat dosyasını;
Notepad++ yazılımı ile açın > üst menüden Kodlama > Karakter Takımı > Türkçe > OEM857 seçtikten sonra > 200. satıra gelin. Aşağıda bulunan ekranı sağa-sola kaydıran çubuğu sağa doğru kaydırın Wifi Crack yazan yeri silin ve ikinci ok da gösterdiğim bölümü üst bölüm ile eşitledikten sonra kaydedin.

Yalnızca Wifi Crack yazısını silin.

v.1.9 sürümünde Wifi desteği olmayanlar için bu bölümün görünmemesini sağlayacağım. Geri bildirim için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Sağ olun hocam.

@OgnitorenKs kuruluma başladık USB olmadığı için SSD 'yi 8GB olarak 2 'ye ayırıp kurulum yapıyorum. Sonuçları göreceğiz

Dosya Ekleri

• IMG_20220109_002532.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 51
Sorunsuz bir kurulum diliyorum hocam. Sıkıntı olursa buralardayım
Kurulumu başarı ile tamamladım. Şu anda temel programlar kurulu şekilde (vb,SQL hariç) 2.9 civarı bir kullanım mevcut. Sistem genel olarak hız kazanmış durumda. En dikkat ettiğim durum cihazın daha hızlı kapanıyor olması. Yarın programları ve oyunları kurup test edeceğim. Gelişmelerden haberdar ederim.

@OgnitorenKs hocam kolay gelsin bende V1 versiyonunuz var ve Xbox uygulamasını açamıyorum. Xbox hizmetlerinin hepsini açmayı da denedim fakat uygulamayı açtıktan birkaç saniye sonra kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam Windows Update üzerinden sistemi güncelleyin. Ayrıca aşağıdaki dosyayı indirin. Dosya içindeki DoSvc klasörünü masaüstüne atın ve klasör içerisindeki DoSvc.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
DoSvc.zip

Güncelleme işleminden sonra Toolbox üzerinden Güncelleme sonrası bölümü çalıştırın. Toolbox'ın son sürümünü kurmak için aşağıdaki katılımsız aracı indirin ve çalıştırın.
Toolbox.Update.bat

Adam Windows'u kendi yazmış gibi sorun çözüyor . Technopatın Bill Gates 'i

Hocam Lenovo N500 bir bilgisayarım var. Sizin yaptığınız sistemi kurmak istiyorum ancak normal Windows 10 da çok kasıyor. Sizin yaptığınız sisteme geçmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…