[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam sizce bu sisteme:

İşletim sistemi: Windows 10 Enterprise 2016 LTSB.
RAM: 3GB DDR2.
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4500 2.20GHz ekran kartı: ATI Radeon X1550.

Yüklemeli miyim? Ekran kartı sürücü desteklemiyor biliyorum ama o sorunu çözüyorum ben bir de ognitorenks Toolbox'un en son sürümünü elimle indirip kurmama gerek var mı yoksa sistem de en son sürümü geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin değilim hocam. Ben testleri 2GB Ram'li Laptopta yapıyorum. 900MB - 1GB arası Ram kullanımıyla başlıyor. Mevcut sisteminizden memnunsanız geçmeyin. Sistem özellikleri çok düşük olduğu için sizi mağdur etmek istemem. Denemek istiyorum diyorsanız formattan sonra performans ayarlarını aşağı görseldeki gibi yapın

Toolbox'ı sisteme entegre ettim. Ancak eski sürümü mevcuttur. Güncellemek için aşağıdaki linkten Toolbox.Update.bat dosyasını indirip kurabilirsiniz. Şu an kurulu sisteminizde de kullanabilirsiniz. Alttaki dosyayı indirip kurmanız yeterlidir.

Teşekkürler hocam sistemi kurduktan sonra çalıştırmam yeterli olacak mıdır? (update.bat ı)

Özetle V1 daha mı sade v2'den peki bunun bir zararı var mıdır eksik hizmetler vs.
V1 de ekran alıntısı aracı çalışmaz. Onun dışında kötü bir yanı yok. V1 daha sadedir. Laptop cihazınız veya ağdaki cihazlarda sorun yaşamamak için toolbox'ı mutlaka güncelleyin. Kapatılan hizmetler bölümünde ihtiyacınız olan servisleri yeniden açabilirsiniz.

Anakartımda OEM key gömülü orijinal Windows sürümünü kuruyor yine de değil mi? Toolboxu güncellemekten kastınız nedir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…