[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

İşe yaradı hocam teşekkür ediyorum.

Windows Update kullanabilirsiniz. Sorun oluşturmaz. Ağ sürücüsü sorunuzu tam anlamadım ancak driverları imajdan sildin mi diye soruyorsanız. Hayır, silmedim.
Laptoptayımya bazen ISO dosyalarını kurunca internet olmuyoya onun için sordum.

Laptoptayımya bazen ISO dosyalarını kurunca internet olmuyoya onun için sordum.
Driver veya hizmet silinmiş olabilir. Yükleme yapmadıysanız bekleyin güncel sürüm upload yapılıyor şuan.

Konuyu takip eden arkadaşlar sistem linki güncellenmiştir. Bundan sonra hazır sistem yayınlamayacağım. Yayınladıklarımı da güncellemeyeceğim. Nasıl yapılır rehberleriyle herkesin kendi ISO dosyasını hazırlaması için yeni çok kolay rehberler hazırlayacağım. Eski V1 sistem ile Windows 11 linkleri iptal edilecek. Bu konu içindeki linki de ay sonunda kaldırıp konuyu kapatacağım.

Son düzenleme:

Hocam özel değilse neden böyle bir karar aldığınızı açıklayabilir misiniz?

Hocam özel değilse neden böyle bir karar aldınız ne güzel kulanıyordum : (

Bence bizi uzen bir karar olmus. Sizin gibi bikmadan usanmadan sabirla butun sorulara cevap veren, ogretmeye yonelik calismalar yapan insan gercekten cok az. Umarim kararinizdan vazgecersiniz sizden cok şey ogrendim butun sorularima cervaplar aldim.

Hocam özel değilse neden böyle bir karar aldınız ne güzel kulanıyordum : (
Hocam özel değilse neden böyle bir karar aldığınızı açıklayabilir misiniz?
Benim sistem editleme konularına girişim bunların nasıl yapıldığını ögretmekti. Hazır sistemleri 21H2 sürümüyle birlikte yayınlamaya başladım. Yeni yayınlayacağım makaleler hazır sistem gibi olacak. Bir bat dosyasına basarak tüm işlemleri otomatik yapacak şekilde düzenleme yapacağım. En son islem olarak da verdiğim hazır NTLite kalıbını kullanıp işlemi tamamlayıp sistemi kullanabileceksiniz. Konuları hazırladığım da durumu daha net anlayacaksınız.

3 ayrı sürümü güncelleyip, editleyip, upload etmek biraz yorucu oluyor.
Buradayım hocam bir yere gitmedim. Sistem editleme nasıl yapılır daha detaylı rehberler hazırlayacağım. Editleme konularında sıkılmadan beni etiketleyebilir, istediğinizi sorabilirsiniz. Sistemleri kullanıcının hazırlayacağı şekilde sunacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…