[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

@Hasan Karadağ tüm sürümlerin kurulumlarını test ettim. Herhangi bir hata söz konusu değil. ISO dosyasını indirirken Internet Download Manager tarzı program kullanın dosya inerken eksik indirmeden dolayı hasar almış olabilir. Ya da flash'a yazarken hata oluşuyor.
Toolbox sürümü güncellenmiştir. Konu sonunda yer alan indirme linkinden indirebilir. Altındaki linkten düzenleme ile ilgili bilgileri öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
@OgnitorenKs ustam videoyu bekliyorum sistem yapacağım kendime görev çubuğu gri nasıl yapabilirim NTLite programda.
NTLite > Sol menü "Ayarlar" >
Aktif başlık çubuklarında vurgu rengi göster : Aktif
Etkin olmayan başlık çubuklarında vurgu rengi : İstediğiniz rengi seçin
Vurgu rengi : İstediğiniz rengi seçin
Vurgu rengi(LogonUI) : İstediğiniz rengi seçin
Ben renklerin hepsini gri olarak seçiyorum.

Özel bir renk kodu girmek için "istediğiniz rengi seçin" yazdığım bölümden aşağı doğru ok işaretine tıklayın ekran sağında olur. Custom tıklayın Red, Green, Blue kutucuklarına değerleri verin. Ben sırasıyla 74, 84, 89 yazıyorum.

Sizce hangi sürüm daha performanslı olur bu sürüm mü eski sürüm mü?

Sizce hangi sürüm daha performanslı olur bu sürüm mü eski sürüm mü?
Eski sürümde daha çok bileşen çıkarıldı. Bu sürüm genel kullanım için en iyi hale getirildi. Çok fazla bir fark olmaz istediğinizi indirin.
Hayır, video haftaya bir gün yapacağımı söyledim. Kısa bir video olacak kurulumdan sonra neler yaptığımı kullanıcılara göstereceğim. Tekrar tekrar sormayın konuyu takip edin link ekleyince yorumlara yazagım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…