[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam rahatsızlık için özür dilerilm yenı konumu acmalıyım bilmiyorum. Format attıktan 4 gun sonra yanı bugün oyunlarda FPS düşüşü cok fazla yaşıyorum.

CS:GO'da 10 FPS.

Osuda 50-100 FPS.

Hocam rahatsızlık için özür dilerilm yenı konumu acmalıyım bilmiyorum. Format attıktan 4 gun sonra yanı bugün oyunlarda FPS düşüşü cok fazla yaşıyorum.

CS:GO'da 10 FPS.

Osuda 50-100 FPS.
Hocam konuyu araştırıyorum.
Hocam konuyu araştırıyorum.
Hocam oyun içi ayar yapmayı denediniz mi? Ben Osu!'yu indirdim ancak pek anlamadığım için oyun içi değerleri görme şansım olmadı. Oyun içinde aşağıdaki görseldeki gibi ayar yaptınız mı?

Xbox kapatarak sorunu çözmeyi deneyilim. Ancak Microsoft oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ayrıca "Windows + G" tuşu ile açılan ekran artık açılmayacak. Birazdan .bat dosyasını hazırlayıp buraya yükleyeceğim.

Son düzenleme:

Hocam ben her format attıktan sonra osuyu hemen indirip mapları ve ayarlarımı yapıyorum.

Xbox kapalı sanırım.

Microsoft oyunlarıla benım işim olmaz hocam.

@ZerTV
Hocam aşağıdaki .zip dosyasını indirin. İçindeki klasörü C diskinin içine çıkarın. (Kullanıcı adınızda Türkçe harf veya boşluk yok ise masaüstüne de çıkartabilirsiniz.) Klasör içindeki XboxKapat.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşlemden sonra reset atın ve bir de bu şekilde deneyin.

Hocam bunun içenmi.

XboxKapat.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın hocam. Sonra reset atın. Oyunları test edin bakalım düzelecek mi?

Yonetıcı olarak calıstırım kapandı şu an yenıden başlatacağım.
Hocam şimdi yeniden bşalattım bakalım değişiklik olmuşmu.
XboxKapat.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın hocam. Sonra reset atın. Oyunları test edin bakalım düzelecek mi?

Hocam 50'den 100 çıktı CS:GO'yu şu an test edemıyorum ama bir 5 FPS artışı olmuştur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…