[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam bir şey soracağım sistem boşta 1.5-2 arası RAM kullanıyor (2 olduğu 1 kez rastladım) bir sıkınt olur mu oyunlar için
Sıkıntı olmaz hocam. RAM alanını boşaltmak için mutlaka Mem Reduct ve ISLC yazılımını kullanın. Sistem doldukça boşaltacak şekilde ayarlarını düzenleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız hocam iscl yüklenmiyor bende toolbox la 19'a basıyorum saliselik kırmızı yazılar çıkıp gidiyor
Geri bildirim için teşekkür ederim hocam. ISLC bölümünde kodlarda yol hatası vardı, düzelttim. Toolbox güncelleyip yeniden deneyin.

Geri bildirim için teşekkür ederim hocam. ISLC bölümünde kodlarda yol hatası vardı, düzelttim. Toolbox güncelleyip yeniden deneyin.

Sağ olun hocam yükledim. Oyuna girdim ve ne göreyim. 60 FPS aldığım oyun aynı ayarlarda 30 FPS :/ her şey kapalıydı. Şimdilik Windows 10'un yanına Windows 7 kurucağım. Windows 10'dan ayrılmak istemiyorum açıkçası ancak önce Windows 7'yi nasıl kurucağım Windows 10 görür mü 7'yi bilginiz var mı?

Alan ayırıp kurabilirsiniz hocam. Önyükleme gelip 7 veya 10 seçim yapmanızı isteyecektir yani dualboot.

Düşük donanımlı sistemlerde bu sorun oluyor hocam. Maalesef çözümü yok. En fazla performans ayarlarından animasyon efektleri kapatılır. İşlemci üzerinden biraz yük alınır. Dual boot yapabilirsiniz yada Windows 7'yi yeniden yükleyebilirsiniz. Windows 7 bırakalı çok uzun zaman oldu. Hiç deneme yapmadım.

Hocam Linux yükleyeceğim ancak istediğim oyun Linux'ta açmıyormuş güvenlik koruması yüzünden Windows 7 devam

İlgili tüm regedit kayıtlarını denedim. Ancak o bölüm ile ilgili bir çözüme ulaşamadım. NTLite üzerinden işlem yaparken;
  • Sol menüden "ayarlar"a tıklayın.
  • Masaüstü bilgisayar bölümüne gelin.
  • News and Interest - Taskbar widget bölümünü açık bırakın.
Bu sorun için araştırma yapmaya devam edeceğim. Çözüm bulursam Toolbox'da ilgili bölüme ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…