[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Buradan mi bahsediyorsunuz?
Evet hocam. Bu bölümde diski sıfırlayıp işlem yapın. USB'yi sisteminize göre yapılandırdınız mı? Yani Rufus ile hazırlarken Diskiniz MBR ise GPT kurulum hazırladıysanız hata alabilirsiniz. Yada tam tersi durumda aynı şey yaşanır.

Hayir MBR yaptim, diski sifirladim. Bir daha yazdirmaya calisip doneyim size hocam.

Hayir MBR yaptim, diski sifirladim. Bir daha yazdirmaya calisip doneyim size hocam.
Sistem destekliyorsa GPT kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Setup alanında alt menüde roket işaretli simgeye basarsanız. AOMEI yazılımı bulunmakta oradan dönüştürme işlemini yapabilirsiniz.

Hocam cihazim Asus K52Jc. Bende emin olamadim simdi siz baksaniz olur mu size zahmet.
Hocam Bios ayarlarına girin boot bölümüne gelip UEFI ayarını aktifleştirin. Daha sonra Rufus ile USB'yi GPT kurulum için hazırlayın. Bir onceki mesajımda dediğim gibi AOMEI yazılımi ile de diski MBR'den GPT çevirin kurulumu gerçekleştirin.

Tamam hocam deneyip yazacagim buraya tesekkurler.
Tamam hocam deneyip yazacagim buraya tesekkurler.
@OgnitorenKs Hocam sorunsuz aciliyor gibi. Tesekkurler elinize saglik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…