[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam Drive linkini açtığımda "Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil." diye bir hata alıyorum.

Hocam Drive linkini açtığımda "Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil." diye bir hata alıyorum.
Hocam tüm konularımdaki linkler kaldırıldı. Bundan sonra Sosyal üzerinde paylaşım yapmayacağım. Yeni hazırlayacağım sistemleri Youtube veya blogspot üzerinde yayınlayacağım.
Çalışmalarımı denemek isterseniz aşağıdaki sayfayı kontrol edebilirsiniz. Konuyu takip eden arkadaşlar içinde bilgi olsun. Zamanla tüm konularımı blogspot üzerinde yeniden düzenleyip paylaşacağım.
Yeni hazırladığm güncel Windows sürümü yayınlanmıştır.

Son düzenleme:
Hocam ben v2 sürümünü kullanıyorum hatırlıyorsunuzdur o konuda baya sohbet de etmiştik. Bu sürümü kurmalımıyım değişiklik varmı?

Hocam ben v2 sürümünü kullanıyorum hatırlıyorsunuzdur o konuda baya sohbet de etmiştik. Bu sürümü kurmalımıyım değişiklik varmı?
Unutmadım hocam. V2 sistemden çok bileşen çıkarmamıştım. Bu versiyonda hizmetlerle ilgili baya bir servisi azalttım. V2'de 35 yakın servisi kapattım. Bunda 70'e yanaştı. Ancak hata vermesine neden olabilecek hiçbir işlem yapılmadı. CPU üzerindeki yükü baya bir azalttım.

Ozaman yarın kurulum sağlayayım hocam çok teşekkürler.

Bilgisayarım kötü değil normal Windows 10 kullanıyorum. Bu düzenlediğinizi indirip kurmam performans artışı yaşatır mı? Windows'ta gereksiz çok fazla servis olduğunu biliyorum bir bakımdan da bunun önüne geçmek istiyorum bu yayınladıklarınız arasından hangisini kurmalıyım?

Hocam şu an sunduğum tek bir sistem var;
Bu sistemde 70'e yakın servis kapattım. Dilerseniz inceleyin hocam. Kullanmak isterseniz deneyebilirsiniz. CPU üzerindeki işlemleri baya bir azalttım.

Hocam ağ paylaşım merkezini açmak istediğimde şu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum hizmetlerde ki herşeyi kapatıp açmama rağmen sorun böyle.
Bu sorunu bir kaç ayarlar yerinde de yapıyor.
Hocam yığın bellek bat dosyası ile de çözülmüyor 2 farklı yerden yazdık ama orada mesaj onaylanması falan sürüyor biraz. @OgnitorenKs

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…