[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam exploit protection ayarlarına girip aktifleştirmem lazım orada ki tüm seçenekleri, Valorant hata vermeye başladı maalesef. Exploit Protection'u nasıl aktifleştirebilirim?
@OgnitorenKs

Son düzenleme:
Kurulum için format işleminde ne yapıyorsak onu mu yapacağız hocam?

Son düzenleme:
Güncelleme sonrası temizlik yapmıştım, bu işlemden sonra Kaspersky uygulaması Toolbox'ı ve güç seçimi uygulamasını virüs olarak algılayıp kaldırdı ve engel olamadım. Burada bulunan Toolbox linki çalışmıyor. Ne yapabilirim? Toolbox çok işime yarıyordu ve şu an yok.

Bende de o tarz bir cihaz var. Testleri genelde onun üstünde yapıyorum. sizin yaşadığınız sorun ile ilgili yazdıklarım dışında bir çözüm bulamadım. Tüm oklar BIOS ayarlarını gösteriyor.

Hocam 8 saatdir yavaş internetle senin Windows 11 ISO'nu indirdim, ve şimdi ISO'yu yazdım, tam PC'ye kuracakken bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırma uyarısı geldi, yeni ISO indirmeden halletmemizin yolu var mı?

Aynı sorunu yaşayan hocalarım için çözümü anlatayım istedim, bir hayli uğraştırdı beni.
Toolbox linki bulamadığım için tekrar ISO dosyası ile cihaza temiz kurulum yaptım. İlk kez açıldığında Toolbox üzerinden kurmam gereken bütün programları kurdum. (Kaspersky'ı en sona bırakın.) Programları kurmam bittiğinde Windows Update indirmelerinin bitmesini bekledim ve bitince cihazı yeniden başlattım.
Ardından Toolbox üzerinden ''Güncelleme Sonrası Temizlik'' maddesini seçtim ve işlemin bitmesini bekledim. Ardından Kaspersky'ı yükledim ve istisna uygulamalar bölümüne Toolbox'ın kısayolunu, Power Choice'un kısayolunu; bunlara ek olarak Toolbox'ın dosya konumunda bulunan .bat uzantılı dosyaları ekledim.
Böylelikle sorunum çözüldü, eğer aynı sorun sizde varsa umarım bu adımlarla çözülür.

Hocam, ben direkt anti virüs ile sistemi yormak yerine, anti virüs yüklemeyip "hile, crack, indirmeli reklam" gibi kötü amaçlı yazılım bulunduran yerlerden uzak durmayı doğru buluyorum, çünkü anti virüs'ler her ne kadar sistemimizi koruyor olsa da kötü sistemlerde bayağı yavaş çalışıyor, iyi sistemleri olanlar eyvallah kullansın, fakat kötü sistemi olan varsa anti virüs yerine yukarıda bahsettiğim yazılımlardan uzak dursunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…