[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam. Lâkin benim için alışkanlık olmuş, hiç korsan yazılım ve oyun vb. şeyler kullanmıyor olmama rağmen sanki virüsler bir yolunu bulup bilgisayara bulaşacakmış gibi hissediyorum. Kaspersky Free sürümü de diğer deneyimlerime göre hafif ve sistemi pek zorlamayan bir yazılım olunca ağzım kulaklarımda yükledim.

OgnitorenKs.Toolbox link yeniler misiniz?

Bende karşılamıyorum, fakat performansı dillere destan, çok hızlı

E7500 işlemci, ve 4 GB RAM'lı DDR2 sistemde sıkıntısız çalışıyor.

Benim Windows 10 lisanslı hocam, 11'e yükseltme yaptığım zaman lisansı gitmez değil mi? (Gitmiyormuş hocam, öneriniz için teşekkür ederim. Gün içerisinde bir aksilik olmazsa yükseltme yapacağım.)
Benim Windows 10 lisanslı hocam, 11'e yükseltme yaptığım zaman lisansı gitmez değil mi? (Gitmiyormuş hocam, öneriniz için teşekkür ederim. Gün içerisinde bir aksilik olmazsa yükseltme yapacağım.)
@MustafaİRen hocam bu Windows 11 neymiş böyle yahu İnanılmaz bir hız farkı var...

Son düzenleme:
Hocam standart Windows 10 a göre oyunlarda gözle görülür FPS artışı olur mu?

İlk sayfadaki Google Drive bağlantısına erşimek istediğimde "sayfa mevcut değil" hatası alıyorum. @OgnitorenKs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…