[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Arkadaşlar ben de BAT dosyası var Windows ISO'da çalışmadı bakabilir misiniz rica etsem.

Çalışmıyor ISO'da.

Ama böyle yaparsınız olmaz arkadaşlar.

Allah Allah gerçekten o zaman rahatsız bu millet konuya bile cevap yazmıyorlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    80,9 KB · Görüntüleme: 96
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    83,1 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:

Hocam artık bir ISO'nun yapimcisi burada degil Discord sunucusuna gidip yazabilirsiniz.

@OgnitorenKs hocam merhaba. Editli Windows kullanıyorum. Ben de net frework 4.8 etkin değil galiba Visual Studio kuramıyorum nasıl açabilirim?

[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control" /v "SvcHostSplitThresholdInKB" /t REG_DWORD /d 0x00380000 /f[/CODE]

Yazıda kod böyle gözüküyor bunun nedeni nedir?

Son düzenleme:
Ognitorenks hocam Technopat Sosyal'i bazı moderatör denen arkadaşlar yüzünden bıraktı.
Kendi blog sayfasında paylaşım yapıyor. Arama sekmesine ognitorenks yazdığınızda site çıkar.

@OgnitorenKs hocam yeni windows sürümünde format esnasında şifre değiştirme programı vardı onu yeni sürümde göremiyorum. Eski sürümleri de sildiniz sanırım. O programı nasıl entegre edeceğim veya eski sürümleri nereden bulabilirim?

Hocam biraz geç oldu ama bu kodu CMD'yi yönetici olarak açıp dener misiniz?

reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control" /v "SvcHostSplitThresholdInKB" /t REG_DWORD /d 0x00380000 /f[/CODE]

Bu tür gereksiz formattan sonra ayarlanabilecek şeyleri ayarlayıp performans sürümü diyenlere kanmayın, Ghost Spectre gibi kaliteli gerçek Custom ISO kullanın derim.

Bilip bilmeden yorum yapmayın. İndirip denediniz mi? Ben denedim ve sadece "formattan sonra ayarlanabilecek şeyleri" yok içerisinde daha farklı ve işlevsel özellikleri de mevcut ve bayağı da etkisi oluyor.

Hocam drive linkini yenileyebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…