[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Elinde ognitorenks düzenlenmiş ISO dosyasi olan yok mu arkadaşlar?

Sisteminizde kaç gb ram varken 900mb kullanıyor? Biliyorsunuz ki raminiz ne kadar yüksekse o kadar yükseliyor bu kullanım. Ayrıca malesef yaptığınız şeyi desteklemiyor ve kimseye önermiyorum. İçinde keylogger olmadığını nasıl kanıtlayacaksınız? Defender'ı bile kaldırmışsınız.

Böyle bir çözüm isteyen atlasos programını kurabilir.

Ayrıca saydığınız bir çok çözüm shutup10 veya winaerotweaker kullanılarak yapılabilir.

Dostum adam forumu bıraktı o yüzden bu sorularına burada hiç yanıt gelmeyecek.

Bu ayın içinde tekrar yüklelyecekmiş. Son sürüm olanları.

Herhangi bir keylogger'dan şüpheleniyorsan bence hiç gerek yok. Sistem içerisinde yapılan düzenlemelerde kullanılan kalıpları paylaşıyor. Hazır olarak güvenmiyorsanız kalıpları inceleyerek kullanabilirsiniz. AtlasOS kısmına tabii ki bir lafım yok, adamlar işinde tanınmış bir ekip. Son cümlenize de şahsen pek katılmıyorum. NTLite ve benzer programlar ile oluşturulan sistemlerde bunlar herhangi bir kısıtlama olmaksızın (Microsoft kısıtlamasından bahsediyorum. NTLite'ın ücretsiz sürüm kısıtlamasını saymıyorum.) bunları köküne kadar kazıyabiliyorken O&O ShutUp10++ ve WinAero Tweaker bunları sadece devre dışı bırakabiliyor. Bu tarz ISO dosyaları kurulum sonrasında ayar yapmak istemeyen kullanıcılar için iyi olabilir. Defender'ın kaldırılma sebebi de koruma işlemini harcadığı kaynağa oranla yeteri kadar iyi yapamamasıdır. Sistem içerisine KeyLogger koyan bir adam konu içerisine mutlaka bir antivirüs kurun demez. Eğer hayla bu dediklerime katılmıyor ve güvenmiyorsanız, kendiniz bir sistem hazırlayabilirsiniz. Görüşlerinize umarım saygısızlık yapmamışımdır. İyi sosyaller

Adamı kaç yıldır tanırım sohbet ederim. Discord kanalında çözmediği problemim kalmadı üstüne bir de sayesinde kendim düzenlenmiş Windows ISO oluşturmayı öğrendim. Paylaşımlarından asla tereddüt etmiyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.

ISO paylaşımı artık yapmıyorum. Stock sürüm üzerine kendi aracım olan Toolbox ile ayarlama yaparak sistemi düzenliyoruz. Dikkatinizi çekerse blog sayfamdan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Sosyali bıraktığım bir dönemde bu mesajı yazmışsınız. Aktif olarak kullanmıyorum ancak bu tarz mesajları olabildiğince cevapsız bırakmak istemiyorum. Sistemin Ram kullanım oranı 16GB 1.1 ve 4GB'da 900MB olarak gözlemlediğim için aralık olarak belirttim. Bende kimseye hazır ISO kullanmasını tavsiye etmiyorum. Kimse kimseye güvenmek zorunda değil. Ancak ben bu ISO'ların nasıl hazırladığını anlatırken benden hazır halini isteyenler olduğu içi bu paylaşımı yaptım. Bu konuda herhangi bir güven sorunu var ise zaten kullanmanızı tavsiye etmem. Hazırlanışıyla alakalı birden fazla konu hazırladım.

Keyloger konusunda kanıt istemişsiniz. Olmayan bir şeyi kanıtlamam mümkün değildir. Bunu sistemi kurmadan önce kurduktan sonra taratarak kontrol edebilirdiniz.

Defender koruma ve sistem performansını beğenmediğim için kaldırdım. Yerine farklı alternatiflerin kurulmasını tavsiye ettim. Bu konuda KasperSky sunduğu ücretsiz özellikler ve sistem performansıyla önerdiğim antivirüs oldu.

Söylediğiniz programlar ile bu kadar işlemi yapamazsınız. Kısmi olarak düzenleme yapılabilir ancak bütüne baktığımızda %50'lik işlem hacmini bile zor karşılayacaktır söylediğiniz programlar.

Bu çalışmaya güvenmiyorsanız AtlasOS'a güvenmeniz biraz garip geldi. Kendileri hazırladıkları sistemlerde performans adı altında bir çok sistem açığını aktif hale getiriyorlar. Bunu iyi veya kötü niyetli kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum. Onlar kullanmasa bile bu açıktan faydalanmak isteyen insanlar olacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…