[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

@OgnitorenKs ustam video yapacaktın konuyla ilgili unuttun sanırım.
Şu an için video hazırlama söz konusu değil. Sormayın diye yazmıştım.

OgnitorenKs Toolbox güncellenmiştir. Yeni sürüm 1.2.
İndirmek ve sürüm hakkında bilgi almak için aşağıdaki linklere veya makale sonundaki linklere tıklayabilirsiniz.

Bu sürümde Toolbox için katılımsız güncelleştirme aracı oluşturulmuştur.

Son düzenleme:
@OgnitorenKs Hocam merhaba ellerinize sağlık. Size birşey danışmak istiyordum ben çok kararsız kaldım, ben yoğun bir şekilde grafik programları kullanıyorum photoshop vs ve baya oyunda oynuyorum aşağıda pc özelliklerini de yazarım. Sizce hangi sistemi kurmalıyım hangi sisteminizi kurmalıyım win 10, win 11 vs vs

Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GH
RTX 2060 6gb
16 gm ram
Monster notebook tulpar t7 v20.2

Windows 10 kullanmanızı tavsiye ederim. Windows 11 için en azında bir sürüm ilerlemesini beklemek daha sağlıklı olacaktır.

Hocam merhaba bu sürümü indirdiğimden beri driver bulmuyor, gt 620 ne güncelleştirmede ne nvida uygulamasında.

Hocam merhaba bu sürümü indirdiğimden beri driver bulmuyor, gt 620 ne güncelleştirmede ne nvida uygulamasında.
Hocam yükleme yaparken driver setup'a sağ tıklayın > Özellikler > Uyumluluk > Bu programın çalıştıralacağı uyumluluk modu'nu Windows 8 veya 7 yapın > Tamam bastıktan sonra yükleme işlemine başlayın. Uyumsuzluk sorunu var ise bu şekilde düzeltebilirsiniz.
Sıkıntı olmaz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sistem açık kaldıkça Ram kullanım değeri artmaktadır. Onu artmasını engelleyemeyiz ancak minimum seviye çekebiliriz. Ram kullanım değerleri yüksek seviyelere çıkıp darboğaz yaptırıyorsa Mem Reduct yazılımına göz atmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…