[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Abi toolbox ta sistemi kuranlara al in one runtimes ın kurulmasına gerek yok demişsin ya açıklamada ben yanlışıkla kurdum sıkıntı olur mu?

Hocam bir önceki sistemi kurdum eline, koluna, emeğine sağlık sistemim hafifledi fakat, mouse normal Windows sürümüne göre sanki geç hareket ediyor gibi Windows'un sürümünde işaretçi seçeneklerini fulleyip DPI ayarımı öyle yapıyordum, şimdi yaptığımda ise farklı bir ayar geldi?

Teşekkür ederim. İşaretçi hassasiyetini arttırmayı kapatmıştım. Muhtemelen ondan dolayı böyle bir sorun yaşadınız. Yeniden açmak için;
Denetim Masası > Fare > İşaretçi seçenekleri > İşaretçi hassasiyetini arttır seçin. Boş kutucuğu dolu yapın > Tamam seçin düzelecektir.

Sanal makinede denesem sıkıntı olur mu?

Toolbox içerisindeki Compact OS nedir?
Windows sistem dosyalarını sıkıştırıp 3 4 GB'lık ekstradan alan açmaya yarar.
Sanal makinede denesem sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz hocam.
Hocam elinize sağlık, derli toplu olmuş. Tüm uygulamaları değil de sadece az kullanılan ve gereksiz uygulamaları silmeniz bayağı iyi olmuş. Format attığımda bu ISO'dan kuracağım.
Teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…