Her şey arkadaştan ibaret değil olacaksa da taş gibi sağlam bir dostun olsun o da kafidirKarakter olarak olgun biriyim, pek espri özelliğim yok, cıvık biri de değilim. Kendi halinde denebilir. Pek Valorant LoL gibi popüler oyunlar oynamadığım için arkadaşlarım ile aktivite yapamıyorum sabahtan akşama kadar oyun oynuyorlar. Zaten zorba tipler saçma saçma hareket ediyorlar. Kilolu olduğum için de genelde pek dikkate almıyorlar alay ediyorlar. Bir tane benim gibi arkadaşım var o da fazla asosyal gel sinemaya gidelim vb. desem bahane buluyor zaten benden başka kimse ile muhabbet ettiğini görmedim.
Benim gibi tarih, müzik, yazılım, futbol gibi şeyler ile ilgilenen düzgün arkadaşım olsun istiyorum ama yok hepsi saçma saçma cıvık cıvık hareket ediyor? Ben nasıl düzgün arkadaş edineceğim?
Kimseyi domine etme gibi bir isteğim yok bu zamana kadar hiçbir arkadaşlığım öyle olmadı. Şimdiki sınıf okul dolayısı ile genelde şımarık, küfürbaz ve zorba kişiler var konuda yazdım . Ortaokulda daha iyi arkdaşalrım vardı saygı çerçevesi içinde gidiyorduk ama zaman geçince bağımız koptu.Kendi kendine dominant edilcek böcek arıyosun içten içe. Kimse senin birikimini farketmek zorunda değil. Düşüncem insanlığın insanlığa yalnızca insanlık için ihtiyaç duyması. Etrafın sorunlu olsun olmasın her türlü hata sendedir eğer sosyal birisi olmaya çalışıyorsan. Ya çevreni ya da kendini değiştirirsin. Ya da tavsiyemdir önemsemezsin bu kadar basit.
Ama insan da bu yaz aylarında çıkıp eğlenceği, bir konu hakkında sohbet edeceği dostu olsun istiyor.Her şey arkadaştan ibaret değil olacaksa da taş gibi sağlam bir dostun olsun o da kafidir
Hocam bir önerim olacak belki biraz konudan bağımsız görebilirsiniz ama hem bir bakıma sosyal yapar sizi hemde arkadaş bulabilirsiniz görüntülü tanışma uygulamaları var kafa dengi gördüğünüz bir kişiyle oradan arkadaş edinebilirsiniz aynı şehirde belki bulursunuz tabi asla bir dost yerini tutmayacaktır ama çıkıp eğleneceğiniz birileri bulabilirsiniz şehrinizdeKimseyi domine etme gibi bir isteğim yok bu zamana kadar hiçbir arkadaşlığım öyle olmadı. Şimdiki sınıf okul dolayısı ile genelde şımarık, küfürbaz ve zorba kişiler var konuda yazdım . Ortaokulda daha iyi arkdaşalrım vardı saygı çerçevesi içinde gidiyorduk ama zaman geçince bağımız koptu.
Ama insan da bu yaz aylarında çıkıp eğlenceği, bir konu hakkında sohbet edeceği dostu olsun istiyor.
Benim gibi şeyler ile ilgilenen düzgün arkadaşım olsun istiyorum ama yok hepsi saçma saçma cıvık cıvık hareket ediyor? Ben nasıl düzgün arkadaş edineceğim?
Görüntülü konuşma uygulamaları pek güvenilir değil genelde uygunsuz kişiler oluyor diye biliyorum.Hocam bir önerim olacak belki biraz konudan bağımsız görebilirsiniz ama hem bir bakıma sosyal yapar sizi hemde arkadaş bulabilirsiniz görüntülü tanışma uygulamaları var kafa dengi gördüğünüz bir kişiyle oradan arkadaş edinebilirsiniz aynı şehirde belki bulursunuz tabi asla bir dost yerini tutmayacaktır ama çıkıp eğleneceğiniz birileri bulabilirsiniz şehrinizde
Seneye şehir değişikliği olacak zaten ama ben bu yaz gezip eğlenceğim düzgün bir dost istiyorum aslında.İnsanların çoğu böyle. Sen herhalde daha elit kesimlerle muhatap olmak istiyorsun. Semt değişikliği sorunu çözebilir.
Eskisi kadar uygunsuz değil banlanıyorlar ve report edebilirsiniz uygulama önerim Azar uygulamasıGörüntülü konuşma uygulamaları pek güvenilir değil genelde uygunsuz kişiler oluyor diye biliyorum.
Seneye şehir değişikliği olacak zaten ama ben bu yaz gezip eğlenceğim düzgün bir dost istiyorum aslında.