Düzgün definasyon nasıl yapılır?

Yer
İzmir
Yaklaşık 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum arada sadece 1 kere çok yağlandım diye 1 ay boyunca karbonhidratı yarıya düşürmüştüm. Onun dışında Bulk'ı hiç kesmedim. Yaşım 16, güncel kilom 87. Bench bayadır atmıyorum fakat son PR'ım 115'di. Incline Bench'im şu an 95 ile 6 tekrar. Incline Dumbbell ise 40x8. Günlük protein alımım 180gr civarı. Yaşımdan dolayı öyle 40 yaşında bir adamınki kadar sert definasyon yapmam gerektiğini düşünmüyorum. İnternettekilerin çoğu baya yoğun definasyonlar.

Yaklaşık 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum arada sadece 1 kere çok yağlandım diye 1 ay boyunca karbonhidratı yarıya düşürmüştüm. Onun dışında Bulk'ı hiç kesmedim. Yaşım 16, güncel kilom 87. bench bayağıdır atmıyorum fakat son Pr'ım 115'di. Incline Bench'im şu an 95 ile 6 tekrar. Incline dumbbell ise 40X8. günlük protein alımım 180gr civarı. Yaşımdan dolayı öyle 40 yaşında bir adamınki kadar sert definasyon yapmam gerektiğini düşünmüyorum. İnternettekilerin çoğu bayağı yoğun definasyonlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoları izlemeni öneririm.

Yani profesyonel değilsen ki değilsin yarışman vs. Yok yani çok ince düşünmeye gerek yok internetten veya diyetisyenden günlük alman gereken kalori miktarını hesaplayacan ve ona göre karbonhidratı kısacan protein ve yağ makrosu sabit kalacak karbonhidratı azaltacan 400 500 kalori azaltmak yeterli fazlası kas kütlesinde de kayıplara yol açar yani bu kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı