Duman yeni albümü

JrWhite

Decipat
Merhaba arkadaşlar, duman 16 şarkılık yeni albüm çıkaracakmış. Sizce eski şarkılardaki tadı verir mi bu arada en sevdiğiniz duman şarkısı ne?

Ticari olarak Duman kadar - Türkiye sınırları içerisinde - bu kadar başarılı olan bir grup var mıdır acaba? Ne diyeyim, tebrik etmek lazım.

Normalde dinlemem ancak 11 yıllık bir aradan sonra nasıl döneceklerini merak ettiğim için bakcağım.

En sevdiğim şarkısı Kırmış Kalbini.
Yeni albümlerinden beklentim açıkçası çok yüksek değil. Adamlar yaşlandı. Ortalama bir albüm dahi beni mutlu eder.
Ben de çok severim. Gerçekten yaşlı artık babamla yaşıt olacak nerdeyse

Son düzenleyen: Moderatör:
Heyecan verici, gerçekten. Umarım ilk albümlerindeki gibi alternatif rock ağırlıklı bir albüm ortaya koyar da keyifle dinleriz.

Ticari, nizami, kalite hepsi dahil.
Türkiye'de ticari açıdan Duman'dan daha çok kazanmış rock grubu olduğunu sanmıyorum. Dinlenme sayıları, albüm satışları, her konserlerinin kapalı gişe olması bunu ispatlıyor.

Türkiye'de ticari açıdan Duman'dan daha çok kazanmış rock grubu olduğunu sanmıyorum. Dinlenme sayıları, albüm satışları, her konserlerinin kapalı gişe olması bunu ispatlıyor.
MFÖ ile Duman dinleme, albüm satışında, konser sayısında kıyaslanamaz. Her kulvada MFÖ önde çıkar. Kazanç? Yine MFÖ den üstün olamazlar.
Moğollar daha sofistike elbette, kalite işin içine girince dinleyici de azalıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…