Dune basımı alınır mı?

Rieuxx

Hectopat
Daha fazla  
Dune kitabı İngilizce şeklinde almak istedim, internette fiyatlar 375 TL şeklinde geziyor. Yalnız bir basımı (ki bu basım da 2021 basım, 375 TL olan 2015 basım) diğerlerinden daha ucuz, 280 TL. Bu basımı kontrol edebilir misiniz veya okuyan var mı sıkıntısı var mı?
Link: Amazon.com.tr

Bunlar Tie-in diye geçiyor. Kitapların filmi çıkınca daha çok satsın diye kapağına film afişini koyuyorlar. 375 TL olan diğer edisyon ile sadece kapakları farklıdır. Ayrıca bunun ciltli olanı bende var, habire 250 civarına düşüyor. Aceleniz yoksa bunun fiyatı takip edebilirsiniz, illaki gene düşer.

Bunlar tie-in diye geçiyor. Kitapların filmi çıkınca daha çok satsın diye kapağına film afişini koyuyorlar. 375 TL olan diğer edisyon ile sadece kapakları farklıdır. Ayrıca bunun ciltli olanı bende var, ha bire 250 civarına düşüyor. Aceleniz yoksa bunun fiyatı takip edebilirsiniz, illaki gene düşer.

Vallahi hocam eyvallah ama almıştım kitabı cevap gelmeyince. Şimdi bekliyorum gelmesini, ciltli olanı da alırım sorun olmaz çünkü güzel duruyor, teşekkürler link ve bilgilendirme için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı