HyperX Cloud 3S vs Razer BlackShark V3 HyperSpeed

Daha önce Blackshark kullanmış birisi olarak söylüyorum tavsiye etmem. Razer ürünlerini genel olarak tavsiye etmiyorum. Pek çok ürününü kullandım ama memnun kalmadım. Wireless ürünlerinde çok sık kopmalar oluyor.

HyperX Cloud 2 kullanmışlığım var çok memnun kalmıştım. Senin yazdığın model hakkında bilgim yok. Arkadaşım Cloud 2 Wireless kullanıyor ve memnun.

HyperX Cloud 3S
Razer Blackshark V3 Hyperspeed
Sizce hangisini almalıyım günlük kullanım için (oyun, film, müzik) vs. için hangisi daha kullanışlı olur veya Logitech G733 mu almalıyım sizce?

Cloud 3 S Cloud 3'e göre hissedemeyeceğin kadar az fark içeriyor, V3 HyperSpeed genel olarak daha yeni, daha taze bir cihazdır ve daha iyidir. Cloud 3 serisinde kronik cızırtı ve tekerlek sorunu var. V2 HyperSpeed kullanmıştım bir dönem, hiç kopma yaşamadım. Evin her türlü köşesine gitmiştim.

@LyeinN Eklemeliyim, Vatan'da model V3 HyperSpeed olarak belirtilmiş fakat fotoğraflar V3 X'e ait. V3 HyperSpeed'te kafa bandı kumaşa geçti.

Ürünün kodu V3 X'e ait, bu durumda Cloud 3 s öneririm. X serisi kulaklıkları önermiyorum.

Cloud 3 s Cloud 3'e göre hissedemeyeceğin kadar az fark içeriyor, V3 HyperSpeed genel olarak daha yeni, daha taze bir cihazdır ve daha iyidir. Cloud 3 serisinde kronik cızırtı ve tekerlek sorunu var. V2 HyperSpeed kullanmıştım bir dönem, hiç kopma yaşamadım. Evin her türlü köşesine gitmiştim.

@LyeinN eklemeliyim, Vatan'da model V3 HyperSpeed olarak belirtilmiş fakat fotoğraflar V3 X'e ait. V3 HyperSpeed'te kafa bandı kumaşa geçti.

Ürünün kodu V3 X'e ait, bu durumda Cloud 3 s öneririm. X serisi kulaklıkları önermiyorum.

Peki Cloud 3S yerine Logitech G733 alınabilir mi?

@LyeinN Logitech tarafında bilgim yok hocam. Bir şey diyemeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı