Dungeon Rampage Steam'de!

BeratKzmz

Hectopat
Doğru duydunuz. Çoğumuzun Facebook'den oynadığı ve uzun süredir remake haberi ortalarda dönen hatta.
"Kaç yıldır yapacağız yapacağız diye milletten bağış topluyorlar! Dolandırıcı bunlar. " denilen remake ekibi oyunu Steam'e çıkarttı.
Dungeon Rampage buradan istek listenize ekleyebilirsiniz.

Facebook hesaplarımız gitmiştir muhtemelen. Hile yapa yapa her şeyi son seviye yapmıştım dün gibi hatırlıyorum. Aşırı eğlenceliydi, yine aynı tadı verebilecek mi acaba merak ediyorum, listeme ekledim.

Bu oyun için 13 dolar çok. Ederi 5 dolar civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat yazmıyor hocam, nerden baktınız?

Gece uykulu anıma denk gelmiş, farklı bir oyunla karıştırmışım. Haber ettiğiniz için teşekkür ederim. Oyunun fiyat bilgisi net değil. Rapor hakkım gelince mesajımın üstünün çizilmesini isteyeceğim, milleti yanlış yönlendirmiş olmayalım.

Gece uykulu anıma denk gelmiş, farklı bir oyunla karıştırmışım. Haber ettiğiniz için teşekkür ederim. Oyunun fiyat bilgisi net değil. Rapor hakkım gelince mesajımın üstünün çizilmesini isteyeceğim, milleti yanlış yönlendirmiş olmayalım.
Açıklamasina baktığımda f2p olduğu yazıyordu, bedava olacaktır muhtemelen.

Doğru duydunuz. Çoğumuzun Facebook'den oynadığı ve uzun süredir remake haberi ortalarda dönen hatta.
"Kaç yıldır yapacağız yapacağız diye milletten bağış topluyorlar! Dolandırıcı bunlar. " denilen remake ekibi oyunu Steam'e çıkarttı.
Dungeon Rampage buradan istek listenize ekleyebilirsiniz.

Sanırım olan şu Discord adreslerinden birçok geliştirici işi bıraktı ve projenin yeni sahibi her şeyi tek başına yapmaya karar verdi. Tahmini çıkış tarihi 26 Aralık Discord'da ama ertelenme olasılığı var ama unutmayın tek bir kişi devraldı projeyi iyi haberse ilk yapımcılarından telif hakkı alınmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı