Hala oyunu oynamak için bekleyenler varsa oyunun demosu Steam'e çıktı. Oynamak isteyenler oynayabilir.
Eskiden her gün saatlerimi verdiğim oyun şu an bana zerre zevk vermedi. Demek büyümek böyle bir şeymiş.
Oyun şu an demo versiyonunda bu yüzden birçok karakter item yok. Hatta cuma günü yeni karakter olan "chef" eklenecek. Yapımcıları oyuna neler getirilmeli diye oynayanlara soruyor zaten. Takip etmek için Discord sunucularına katılabilirsin.
Hocam ne yaparsam yapyım bundan 10 yıl önceki zevki vermesi mümkün değil zaten.Oyun şu an demo versiyonunda bu yüzden birçok karakter item yok. Hatta cuma günü yeni karakter olan "chef" eklenecek. Yapımcıları oyuna neler getirilmeli diye oynayanlara soruyor zaten. Takip etmek için Discord sunucularına katılabilirsin.
Yok hocam ya deliler gibi açtım 4 saat oynamışım diğer karakterler olmadığı için şuan yapacak bir seyim kalmadi map bitti ama oynanıyor günümüz grafiklerinin kesinlikle gerisinde kalıyor o hissiyati alıyorsun ama ben yine de zevk aldım fps artsa yeterli şahsen benim için.Hocam ne yaparsam yapyım bundan 10 yıl önceki zevki vermesi mümkün değil zaten.
Yok hocam ya deliler gibi açtım 4 saat oynamışım diğer karakterler olmadığı için şu an yapacak bir SE'yim kalmadi map bitti ama oynanıyor günümüz grafiklerinin kesinlikle gerisinde kalıyor o hissiyati alıyorsun ama ben yine de zevk aldım FPS artsa yeterli şahsen benim için.
DC sunucusuna girdim kendilerinin dediklerine göre max 6 ayda çıkaracaklarını söylüyorlar şuan zaten bağışta topluyorlar belli bir doları da geçmişti paralari toplayıp kaçmazsa yazın sonlarinda cikacagini dusunuyorum ayrica sadece fps yükselsin yeterli bence 15 saate ulaştım fena özlemişim.Onu kaliteli yapsan nostaljinin ne anlamı kaldı? Ayrıca şunu belirtmekte fayda var. 19 Haziran'da demo süreci kapanacak tüm ilerlemeler dahil kapanıyor fakat üstte verdiğim tarih yanlış görmüşüm benim onu yazdığım gün chef karakterini açtılar ve daha da güncelleme yapmayacaklar. Bundan sonra da demo açılmayacak bir sonraki oynayış oyun çıktığında gerçekleşecek ve çok büyük bir şey olmazsa oyun 1 sene içinde çıkacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.