Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #11 Hiçbir şey olmaz.
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 26 Haziran 2022 #13 Mert Atakann dedi: Eki Görüntüle 1431939 Hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım nasıl yani fotoğraf ile dediğiniz uyuşmuyor sanırım ironi yapıyorsunuz yada benim cahilligimden sizi anlamiyorum. Toprakvv dedi: Hocam anlamadım nasıl yani fotoğraf ile dediğiniz uyuşmuyor sanırım ironi yapıyorsunuz yada benim cahilligimden sizi anlamiyorum. Genişletmek için tıkla... @Mert Atakann hocam? Son düzenleme: 26 Haziran 2022
Mert Atakann dedi: Eki Görüntüle 1431939 Hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım nasıl yani fotoğraf ile dediğiniz uyuşmuyor sanırım ironi yapıyorsunuz yada benim cahilligimden sizi anlamiyorum. Toprakvv dedi: Hocam anlamadım nasıl yani fotoğraf ile dediğiniz uyuşmuyor sanırım ironi yapıyorsunuz yada benim cahilligimden sizi anlamiyorum. Genişletmek için tıkla... @Mert Atakann hocam?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #14 Bir şey indirmediğin sürece virüs bulaşmaz rahat ol.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 26 Haziran 2022 #15 Toprakvv dedi: Emin misiniz hocam site çok garip Latince yazı gördüm yanlış hatırlamıyorsam gördüğüm gibi çıktım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir site yok domain sahibi kendi bulutuna yönlendirmiş site içinde bir şey yok. Başlıkta da siteyi yanlış yazmışsın. Latince bir şey yok içinde. Ayrıca latince ile zararlı olması nasıl bir bağlantı kurdun anlam veremedim.
Toprakvv dedi: Emin misiniz hocam site çok garip Latince yazı gördüm yanlış hatırlamıyorsam gördüğüm gibi çıktım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir site yok domain sahibi kendi bulutuna yönlendirmiş site içinde bir şey yok. Başlıkta da siteyi yanlış yazmışsın. Latince bir şey yok içinde. Ayrıca latince ile zararlı olması nasıl bir bağlantı kurdun anlam veremedim.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #16 Toprakvv dedi: Hocam anlamadım nasıl yani fotoğraf ile dediğiniz uyuşmuyor sanırım ironi yapıyorsunuz ya da benim cahilligimden sizi anlamıyorum. @Mert Atakann hocam? Genişletmek için tıkla... Öyle tıklamanız için yapılmış saçma bir şey tıklarsanız sıkıntı tıklamazsanız sorun yok.
Toprakvv dedi: Hocam anlamadım nasıl yani fotoğraf ile dediğiniz uyuşmuyor sanırım ironi yapıyorsunuz ya da benim cahilligimden sizi anlamıyorum. @Mert Atakann hocam? Genişletmek için tıkla... Öyle tıklamanız için yapılmış saçma bir şey tıklarsanız sıkıntı tıklamazsanız sorun yok.