Durduk yere ayağa kramp girmesi neden olur?

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Resimde işaretlediğim yere durduk yere otururken kramp giriyor. Sorun sizce nedir?

Dosya Ekleri

• nw4wkat0.jpg
    nw4wkat0.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 49
Resimde işaretlediğim yere durduk yere otururken kramp giriyor. Sorun sizce nedir?
Bende sık sık yaşıyorum, Parmak ucu ile ovalıyorum, Futbol falan oynadınız mı, Veya mastürbasyon yapan biri iseniz doğal olarak kasılıyor.

Bende sık sık yaşıyorum, Parmak ucu ile ovalıyorum, Futbol falan oynadınız mı, Veya mastürbasyon yapan biri iseniz doğal olarak kasılıyor.
Futbol sürekli oynuyorum fakat oynarken değil de herhangi bir anda kasılması garibime gitmişti. Daha büyük bir sağlık sorununu işaret etmiyorsa herhangi bir sorun yok.

Futbol sürekli oynuyorum fakat oynarken değil de herhangi bir anda kasılması garibime gitmişti. Daha büyük bir sağlık sorununu işaret etmiyorsa herhangi bir sorun yok.
Bende gece bi anda uyanıyorum bacağımın arkasını bir yere bastırınca kramp giriyor bi anda.

Vücudun alışık olduğu bir tempodan yoğun bir süre yaşadıysanız bu normaldir belli bir süre bu tempoya alışınca ağrı ve kramplar geçiyor. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de doktora görünmekte yarar var. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı