Durduk Yere Gelen Hata ve Klavye Numlock Sesi

• Konuyu başlatan Lynic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.368

Lynic

Kilopat
Daha fazla  
Dün akşam video izliyordum ve bir anda şöyle bir hata geldi.

383178

Ardından explorer.exe (Windows Gezgini) yeniden başladı (başlat menüsü vs.) kapanıp açıldı fakat beni etkilemedi.
Ne olmuş olabilir, önemli midir? Önemsiz bile olsa (tekrarlamaması için) nasıl çözülür?
--
İkinci olarak bazı oyunlarda, oyun açıldığında klavyemin (Frisby FX2) NumLock tuşu 3 defa yanıp sönüyor ve dıdıdıt diye bir ses geliyor kulaklıktan. Arkadaki programları kapatmayı denedim, NumLock, CapsLock vs. kapalı veya açıkken oyuna girmeyi denedim, oyunu tam ekran-pencereli-penceresiz tam ekran vs. denedim çözüm olmadı. Önceden böyle bir sorun yoktu durduk yere oldu bilgisayarı açtım oyuna girdim ve böyle bir sorun yaşadım. Araştırdım ne videosu var ne de yaşayan biri. Çok sinir bozucu olmaya başlıyor çözüm olmasa bile önerilerinizi bekliyorum.

Bildiğim 3. parti bir program var unlocker diye onunla silmek istersem zararı olur mu peki?
DLL olayını hallettim dediğiniz gibi yaptım değiştirdim attığınızla fakat yazdığımda hala aynı hatalar geliyor.
383254

Bende çareler tükendi. Kullanımınıza engel teşkil ediyorsa format atabilirsiniz. Aklıma bu kadar geldi.
Eğer aklına gelen başka çözümler varsa deneyebilirim yoksa da çabaların için teşekkürler yine de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı