Durduk yere klavye ve mouse çalışmıyor

Panter1_pm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarda durduk yere klavye ve mouse gidiyor. Klavye kablosunu kasanın arkasından söküp ön taraftaki porta takıyorum çalışıyor ancak bir süre sonra gene çalışmıyor. Sadece RGB yanıyor, hiçbir şey yazamıyorum. Bu sabah bilgisayarımda bios/legacy hatası aldım. Okuldan dönüp bilgisayarımı açınca SSD'yi görmediği fark ettim. SSD'yi UEFI olarak başlattım. Bilgisayarım açıldı ancak klavye ve mouse sorunu devam ediyor.

Merhaba. Bilgisayarda durduk yere klavye ve mouse gidiyor. Klavye kablosunu kasanın arkasından söküp ön taraftaki porta takıyorum çalışıyor ancak bir süre sonra gene çalışmıyor. Sadece RGB yanıyor, hiçbir şey yazamıyorum. Bu sabah bilgisayarımda bios/legacy hatası aldım. Okuldan dönüp bilgisayarımı açınca SSD'yi görmediği fark ettim. SSD'yi UEFI olarak başlattım. Bilgisayarım açıldı ancak klavye ve mouse sorunu devam ediyor.

Hocam laptopsa hangi laptopu kullanıyorsunuz laptop değilse de anakartınız hangi marka?

Bıos/Uefi ayarlarından usb aygıtlarını görebiliyor musunuz? Anakartla ilgili olabilir.

Hocam onu bilmiyorum fakat BIOS UEFI bilgisisayarı açtığınızda çalışan ilk program ve siz bundan hata aldığınızı belirttiniz BIOS'unuz yanlış kurulmuş olabilir.
Eski bir bilgisayarım vardı. Çok garipti mouse klavye falan çalışmıyordu. İşletim sistemi değişince o sorunlar düzelmişti. Driverlar güncel değildir belkide ondandır.

1730394042561.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı