Durduk yere overwatcha düştüm

@BigSmoke Oynayışı aşırı kötü olduğu için sadece bu kısımları alabildim. Aimi düz bir şekilde tutamıyor çoğu yerde. Aldığım videoda sis arkası adam zıplarken faresi de zıplıyor. Mide çıktım dediği yerde duvara zoom açarak çıkıyor, bu şekilde bir çıkış tarzı yok ve zoomu açtığı duvarın hemen arkasında CT'de bir adam var. Gerçekten temiz bir şekilde oynuyorsa tamamen şansına güvenerek oynuyor bu oyunu çünkü 300 saati olan biri bu şekilde oynamamalı. Bu arada başka bir mid kesiş videosunda da adamın daha eli çıkar çıkmaz ateş ediyor. Bu refleks bu oyuncuda olamaz, açık açık yazıyorum buraya. Attığı koddan izlersen ne demek istediğimi anlarsın.
Hile olmadığını katiyen söylemedim ancak attığınız kliplerle hile olduğunu kanıtlayamazsınız. Çünkü sadece bu hareketlerle bir OW izlerseniz D2 oynayan kişilerin %90 için hile demeniz gerekir.

Haklısınız fakat bu kliplerle değil. Keşke başka klipler de alsaydınız. Yine de zahmet etmişsiniz karşı çıkmadım yanlış anlamayın.

Yanlış anlaşılacak bir şey yok ama dediğim gibi oynayışı çok kötü ve çok fazla klip alınacak yer yok. Tekrar tekrar izledim, ben de overwatchta gelse hile demem diyordum ama sis arkası adamla birlikte fare kaydırarak vurma kısmı ve duvara zoom açarak mide çıkmak normal gelmedi bana. O yüzden başta bir şey demek istemiyorum demiştim.

Bir kisi hem Overwatch hem de VAC sistemi tarafindan yasaklaniyorsa olay bitmistir. Hatali olma ihtimali sifir olmakla birlikte, hesapta hile kullanildigi da kesinlesmistir.

Kaldi ki arkadasin anlattiklari zaten inandirici gelmiyor. Önce diyor ki durduk yere Overwatch'a düstüm. Durduk yere nasil Overwatch'a düsüyorsun ki?

Sonra diyor ki "uzun süre önce birkaç maçta hile kullanmıştım". Bakiniz "birkac" macta. Bir tane de degil. Hani durduk yere Overwatch'a düsmüstü? Tamamen mantiksiz.

Kimse durduk yere hem Overwatch'a düsüp hem de VAC tarafindan yasaklama almaz. Yok öyle bir sey.

Bu adam hile %100 maç demosunu indirip izledim. İzlerken de özel yazılım kullandım.
Bu skorda ki maçlarda zaten direk anlarsınız. ( 5-3 ve 5-7 )
WH kullanım oranı %85 (İzleyerek prefire ve duvar arkası çıkmalar)
Aimbot kullanım oranı %10 (1 ve altı aimbot FOV kullanıyor)
Oyun ortasında VAC yiyor. Gelmiş hilesizim edasına bürünüyor.
Çık ben hile kullandım ve ban yedim de adam ol eyvallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı