- Makaleler
- 3
Maç ID'ni paylaşır mısın? @Silinen üye
Benim değil, konu sahibinin ID'si: "SpecialSlothSS/csgocases.com".Maç ID'ni paylaşır mısın? @yusnu
Hile olmadığını katiyen söylemedim ancak attığınız kliplerle hile olduğunu kanıtlayamazsınız. Çünkü sadece bu hareketlerle bir OW izlerseniz D2 oynayan kişilerin %90 için hile demeniz gerekir.@BigSmoke Oynayışı aşırı kötü olduğu için sadece bu kısımları alabildim. Aimi düz bir şekilde tutamıyor çoğu yerde. Aldığım videoda sis arkası adam zıplarken faresi de zıplıyor. Mide çıktım dediği yerde duvara zoom açarak çıkıyor, bu şekilde bir çıkış tarzı yok ve zoomu açtığı duvarın hemen arkasında CT'de bir adam var. Gerçekten temiz bir şekilde oynuyorsa tamamen şansına güvenerek oynuyor bu oyunu çünkü 300 saati olan biri bu şekilde oynamamalı. Bu arada başka bir mid kesiş videosunda da adamın daha eli çıkar çıkmaz ateş ediyor. Bu refleks bu oyuncuda olamaz, açık açık yazıyorum buraya. Attığı koddan izlersen ne demek istediğimi anlarsın.
Oyun ortasında VAC yiyor.
Saat kasma uygulamasından emin değilim ama Achievement Manager programı ban yedirmiyor. Hatta kendim kullandım.Şu başarım ve saat kasma uygulamasını diyorsun sanırım. Cidden ban yedirmiyor mu o ya? Bilemedim yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.