Çözüldü Durduk Yere Reset Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kuzey.aeli

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar;
Bilgisayarım canı nezaman isterse reset atıyor. Şöyle söyliyim mesela şuan 45 dakikadır atmadı nezaman atar diye düşünüyorum. Arkadaşlar 2 tane bilgisayarcıda sabahtan akşama test edildi oyun oynandı 1 kere reset olayı yaşanmadıgını söylüyorlar. Para bile ödemeden çıktım. Ama eve gelince canı sıkılınca reset atıyor. Topraklama yoktu bugün topraklama hattı çektim sorun gene vasat. Akabinde 5'li prizimi direk şartele bagladım koca evi 2 kablo besliyor diye gene değişen birşey olmadı. Artık buraya yazmaktan başka çarem kalmadı. Degerli yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar.

Çözüm
İlk işiniz başka bir PSU ile denemek.
Recep bey Anakartımı çıkartıp lehim kontrolü yaparken bi bakarsınız ne görün işlemci pinlerim yamulmuş :( Akabinde büyüteç ve igne yardımıyla 45 dakikalık el işçiligimi kullanarak düzelttim :) Şuan %100 yükte iken bile restart problemiyle karşılaşmıyorum :) Teşekkür ederim degerli yorumunuz için. PSU sökmesem anakartı sökmeye üşenirdim :)
İlk işiniz başka bir PSU ile denemek.
Recep bey Anakartımı çıkartıp lehim kontrolü yaparken bi bakarsınız ne görün işlemci pinlerim yamulmuş :( Akabinde büyüteç ve igne yardımıyla 45 dakikalık el işçiligimi kullanarak düzelttim :) Şuan %100 yükte iken bile restart problemiyle karşılaşmıyorum :) Teşekkür ederim degerli yorumunuz için. PSU sökmesem anakartı sökmeye üşenirdim :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı