Sistem durduk yere reset atıyor

hiphopisfred

Centipat
Katılım
5 Mart 2020
Mesajlar
1
Öncelikle herkese merhabalar.
Eskiden kullandığım sistemim ekran kartım ile darboğaz yaptığı için yeni bir sistem toplama kararı aldım ve parçaları sipariş ettim. Eski kullandığım sistem aşağıda verilmiştir.
8 GB 1333 MHz DDR3 RAM.
FX6300.
Dark 600 Watt PSU.
Gigabyte RX580 8 GB 256Bit.

Yeni parçalar olarakdan Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M S2H.
Delta Team 8x2 3000 MHz RGB RAM.
Gigabyte RX580 8 GB 256Bit.
Sistemimde kullandığım extra 128 GB RAM ve 1TB WD Blue harddisk mevcuttur.

Isı değerlerım yuk altında işlemcide Max 67 derecelere cıkıyor. Son 1 haftadır oyunların açılma aşamalarında sistem bir anda görüntüyü kesiyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Ben kapatmadığım sürece kasa çalışıyor.
(Arkadaşlar biraz fazla yazmış olabilirim detaylı olsun diye tüm bilgilerimi yazıyorum) sebebi PSU'dan olma ihtimali var mı? 600 Watt sistemime yeterli olmuyor mu acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Psu ile alakası yok sıcaklık değerli normal diyorsunuz aynı şey bendede oluyor fakat sıcaklıktan.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı